Újabb ikonikus karakter tér vissza a Bad Boys 3-ban

Miután  Will Smith és Martin Lawrence az Instagramon, egy rövid közös videóban osztotta meg a jó hírt, hogy a Bad Boys 3 - Mindörökké rosszfiúk tényleg elkészül, akár készpénznek is vehetjük, hogy valóban így is lesz.

A franchise harmadik részére ugyanis sokszor rájárt a rúd: hosszú évekig nem történt vele semmi, aztán nem volt rá idő, vagy a szereplők és a stúdió nem tudott egymással megegyezni. Ám a várakozásoknak ezennel vége: a tervek szerint jövő januárban tényleg elkezdődik a forgatás, a film pedig 2020 január 17-én érkezik majd a mozikba.

Ám addig még jó sok víznek le kell folynia a Dunán, illetve a munka nagyja még csak most jön. A legfrissebb információk szerint a régóta várt harmadik rész visszahoz nekünk egy régi jó ismerőst Howard kapitány szerepében, azaz a stáblista Joe Pantoliano nevével bővült. Hogy ő pontosan hogyan és mikor fog majd felbukkanni a történetben, azt még nem lehet tudni, hiszen a stúdió eddig annyit hozott nyilvánosságra, hogy a már évek óta külön dolgozó és teljesen más életet élő Marcus és Mike csak és kizárólag egy küldetés miatt áll össze ismét.

Egyéb részleteket még nem kötöttek a nyilvánosság orrára, így azt is nehéz kitalálni, hogy Howard kapitány milyen súllyal szerepel majd a történetben. Amit viszont tudni: a forgatókönyvet Chris BremnerGeorge Gallo és David Guggenheim írja, rendezőnek pedig  Adil El Arbit és Bilall Fallaht kérte fel a stúdió. Hogy Michael Bay-nek jut-e bármilyen szerep a produkcióban, az még nyitott kérdés, hiszen jelenleg is elég elfoglalt, de Jerry Bruckheimer például biztos, hogy ott lesz, mint producer.