Újabb sikerfilmek a Hetifilm premierjei között

Újabb öt alkotással bővült Hetifilm reperotárja.

Új hét, új filmek a Hetifilm.hu VOD-szolgáltatásában. Ahogy azt már megszokhattunk, a portál csapata ezúttal is az igényes szórakoztatás válogatta ki a legújabb premierfilmjeit. Lássuk, mely alkotásokat kínálják erre a hétre.

A vadászat (dráma)

Lucas (Mads Mikkelsen) nemrég vált el feleségétől, de nem keseredett el teljesen, hiszen ott van neki a munkája, amit annyira imád. A férfi óvodai asszisztensként keresi a kenyerét, szereti a munkáját és a gyerekek is szeretik őt. A kollégái szintén megbecsülik, hiszen megbízható és kedves. Magánélete úgy tűnik, hogy rendeződik, amikor elkezd randizgatni az egyik kolléganőjével. Azonban minden összeomlik egyetlen perc alatt, amikor az egyik kislány, Lucas legjobb barátjának a gyermeke elkezd valótlan dolgokat állítani a férfiről. A hazugság visszafordíthatatlan rombolást végez Lucas életében, aki értetlenül és szomorúan áll az események előtt.

Nyomtalanul (thriller, misztikus, krimi)

Egy szolgálatteljesítés közben vétett hiba miatt a tehetséges, de öntörvényű nyomozót, Carl Mørc-ot parkolópályára állítják, és megbízzák, hogy egy alagsori irodában irányítsa a Q-ügyosztály munkáját. Társa, Assad segítségével megoldatlanul lezárt ügyeket vesznek újra elő, hogy szelektálják és átolvassák a régi aktákat. Egy nap kezükbe kerül egy eltűnéses-öngyilkossági ügy, és a páros váratlanul olyan részletre bukkan, amely új megvilágításba helyezi az esetet. Minél tovább nyomoznak, annál nyilvánvalóbbá válik, hogy az öngyilkosságként lezárt ügy valójában bűncselekmény volt. Az egyetlen szemtanú azonban az eltűnt beszédképtelen öccse, aki csak korlátozottan képes kommunikálni, és nem akárkinek nyílik meg. Ráadásul a nyomozók főnöke is mind gyanakvóbban tekint a különcnek tekintett párosra.

Szívecskéim (romantikus vígjáték)

Clément életét kettősség jelzi: míg napközben tanárként dolgozik, éjszakánként szenvedélyének, a színháznak hódol. Amikor az egyik ilyen alkalommal megismerkedik a hódolatát birtokló színésznővel, aki a legnagyobb meglepetésére beleszeret, úgy érzi, ennél tökéletesebb fordulatot már nem is vehetett volna az élete. Csakhogy a kísértés nem várt formában lép be az életébe: egy fiatal diáklány képében. A férfi barátnője megsejti, hogy lehet valami szerelme és annak tanítványa között, miközben Clément a maga egyszerű és esetlen módján igyekszik leplezni a dolgot. 

Samba (vígjáték, dráma)

Samba tíz évvel ezelőtt emigrált Szenegálból Franciaországba, ez idő alatt számos, alacsony fizetéssel járó, alantas munkakörben próbálta ki magát. Alice egy vezető pozícióban levő nő, akinek válságba kerül az élete. Mindketten küszködnek életük kihívásaival, mígnem a sors egy napon egymás mellé tereli őket.

Az eltűnés sorrendjében (akció, vígjáték, thriller, krimi)

Nils egy hatalmas hókotró sofőrjeként dolgozik a messzi északon, hatalmas hófalak között, járatlan utakon teljesít szolgálatot. A pedáns, és visszahúzódó hómunkás még egy Év Állampolgára díjat is nyert, ám az elismerést nem tudja kiélvezni, mert egy tragikus fordulat összetöri addigi meghitt családi életét: fiát drogtúladagolás következtében holtan találják. Mivel a rendőrök állításával ellentétben Nils meggyőződéssel hiszi, hogy fia nem is drogozott, úgy dönt, kezébe veszi a dolgokat, és saját szakállára nyomozásba kezd. Amikor pedig alvilági szálak is felmerülnek a halálesettel kapcsolatban, a férfiből előtör az ösztönlény, amely mindent és mindenkit elpusztítana, akinek csak vér tapad a kezéhez fia halála miatt.

Még több filmet néznél? Nézz körül a Hetifilm.hu archívumában, ahol garantáltan találsz a kedvednek megfelelő filmet! Regisztrálj egyszerűen és gyorsan, és használd ki az ingyenes próbaidőszakot!