Újabb spin-off készül a Démonok között-höz!

Démonok között filmszéria úgy tűnik mára már valóban egy kimeríthetetlennek tűnő horror francshise lett, amely időről időre nem kis meglepetést okoz a rajongóknak.

Bár az utóbbi időben egyre gyakrabban lehetett hallanni arról, hogy a filmszéria szülőatyja, James Wan nem rendez a jövőben több horrorfilmet, ettől függetlenül az általa teremtett filmes univerzum továbbra is bővül.

A We Got This Covered magazin legfrissebb értesülései szerint ráadásul már javában zajlanak egy újabb produkció előkészületei, amely várhatóan The Bride címmel kerül majd a mozikba. A démon nevek ismerős lehet a rajongóknak, hiszen korábban már feltűnt az Annabelle 3 című epizódban.

A teremtményt Ed és Loraraine Warrennek sikerült elfognia, így az önálló film történései várhatóan időben is korábban játszódik majd. Bár a film hivatalos szinposzisa egyelőre nem ismert, annyit tudunk a démonról, hogy olyan nőket kísért, akik egy elátkozott menyasszonyi ruhában házasodnak meg.

Sajnos arról sincs hír, mikor is érkezne a The Bride a mozikba, nagy valószínűséggel azonban a jövőben hallhatunk még a produkció előkészületeiről.