Szemkápráztató film lesz az Alice TükörországbanA kép forrása: Disney

Alice visszatér Lewis Carroll mesés és pszichedelikus világába.

Újabb előzetest kapott a James Bobin rendezésében készülő Alice Csodaországban 2, melyben ezúttal abba nyerhetünk mélyebb bepillantást, miként került vissza Alice egykori kalandjainak színhelyére.

Bár a produkciót az első résszel ellentétben nem Tim Burton rendezi, azonban producerként továbbra is kiveszi a részét a munkálatokból, és az eddig látottak alapján a folytatás talán még színesebb és pszichedelikusabb lesz, mint a 2010-es Alice Csodaországban.

A film története laza szálon kapcsolódik Lewis Carroll 1871-es, Az Alice Csodaorszában-hoz írt folytatásához, melyben a címszereplő egy tükrön keresztül egy újabb csodálatos világba lép, hogy megmentse barátját, az Őrült Kalapost (Johnny Depp).

Az előzetesben természetesen visszatérnek az első epizód legkedveltebb karakterei, Alice (Mia Wasikowska), a Vörös Királynő (Helena Bonham Carter) és a Fehér Királynő (Anne Hathaway) is. A film nemezise a félig óra, félig ember, az Idő névre keresztelt karakter lesz, akit Sacha Baron Cohen alakít majd.  

Az Alice Csodaországban 2 2016. június 2-án debütál a mozikban, de ha még többre vagy kíváncsi, ide kattinva látogass el a film adatlapjára, ahol számos további információval várunk.

családi | fantasy | kaland

A Disney Alice Tükörországban című kalandjában ismét életre kelnek Lewis Carroll felejthetetlen figurái. Alice visszatér Csodaországba, ahol ráadásul még időutazóvá is... több»