Csaknem tíz évet kellett várniuk a rajongóknak, hogy idén ősszel végre megérkezzen a mozikba a Zombieland 2: A második lövés. Máris felmerül a kérdés, elkészülhet-e a harmadik rész?

A Második lövés az eredeti színészgárdával jön, köztük Woody Harrelsonnal, Emma Stone-nal,Abigail Breslinnel és Jesse Eisenberggel. A rendezői széket pedig ezúttal is Ruben Fleischer foglalta el. A filmhez a múlt héten meg is érkezett az első előzetes, Fleischer pedig épp a napokban adott interjút a folytatással kapcsolatban.

„Látnunk kell először is, hogy teljesít majd a második rész, hogy tudjuk, mire is vágynak a rajongók. De azt hiszem, mindannyian remekül szórakoztunk a munkálatok során, és szerencsések vagyunk, hogy visszatérhetünk Zombielandre. Ahogy Emma is fogalmazott, elég nagy buli lenne minden tíz évben készíteni egy folytatatást, Woody pedig a legéleterősebb közöttünk, biztosan túlél mindnyájunkat” – nyilatkozta a rendező.

Annyi bizonyos, hogy a Második lövés cselekménye szintén tíz évvel az első rész történései után játszódik majd, amelyben hőseink a Fehér Ház felé veszik útjukat. A Zombieland kettő idén, október 24-én érkezik a hazai mozikba.