Jonathan Majors, a Creed III és A Hangya és a Darázs: Kvantumánia sztárja bántalmazás és visszaélés vádjával néz szembe. 

A Rolling Stone több, mint 40 forrásból származó vádakat összegyűjtő riportot tett közzé, amelyben azt állítják, hogy Majors két korábbi kapcsolatában is bántalmazó volt, és a Magazine Dreams forgatásán is helytelen viselkedést tanúsított. 

Majors tagadja ezeket a vádakat, jogi csapata pedig azt állítja, hogy az állítások hallomáson alapulnak, és hogy a vádló partnerek nem nyilatkoztak a Rolling Stone-nak. 

A csapat emellett olyan nők tanúvallomásait is benyújtotta, akik randevúztak vagy ismerték Majorst, és alátámasztják ártatlanságát. 

A Magazine Dreams forgatásán történt incidenssel kapcsolatban Majors ügyvédje tagadta, hogy fizikai agresszió vagy megfélemlítés történt volna. Kifejtették, hogy Majors a method acting módszerét alkalmazza (a forgatás idején mindvégig szerepben marad), amit egyesek durvaságnak tekinthetnek, de a szakmája iránti elkötelezettségét és kedvességét elismerték azok, akik ismerik őt az iparágban.

Majors ügyében épp a napokban történt egy váratlan fordulat, miután sajtóértesülések szerint feljelentést tett családon belüli erőszak miatt, azzal vádolva volt barátnőjét, Grace Jabbarit, hogy a nő támadt rá, és nem fordítva. A Majors által a múlt héten benyújtott és az Insider által elsőként ismertetett testi sértésről szóló feljelentés alapján a New York-i rendőrség kiadott egy úgynevezett "I-kártyát", azaz "nyomozati kártyát" a Londonban élő Grace Jabbari nevű nő ellen.