Újdonságok a Netflixen: 5 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (február 5-11)

A következő hét sem telik eseménytelenül a Netflixnél - dokumentumfilmek, romantikus történetek, drámák és thrillerek tarkítják majd a streamingszolgáltató kínálatát. Jön a Szerető, zaklató, gyilkos, az Egy nap és a Raël: Az utolsó próféta, de ezen kívüli is számos érdekes tartalomra számíthatunk.Listánkban kifejezetten az eredeti tartalmakra összpontosítottunk, természetesen ez nem a teljes felhozatal, azt itt találjátok. Minden újdonság egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, azonban megtekintésükhöz előfizetés szükséges a Netflixnél.

#5

dokumentum

Netflix

A híveivel, kritikusaival és magával Raëllel készített interjúkat tartalmazó dokumentumfilm azt követi nyomon, hogyan vált egy ufó-ihletésű vallás ellentmondásos szektává. több»

A követőivel, kritikusaival és magával Raël-lel készített interjúkkal ez a dokumentumfilm azt követi nyomon, hogyan vált egy UFO-ihlette vallás ellentmondásos szektává.
#4

56 Hamu  (2024)

(1)

dráma

Netflix

Egy gazdag, házas nő beleszeret egy titokzatos asztalosba, ami sok konfliktushoz vezet. több»

Gökçe megtalálja a saját életében elvesztett izgalmakat a Hamu történetében, az egyik könyvben, amelyet férje, Kenan küldött be a kiadó tulajdonosának. Ez a titokzatos történet olyan érzelmeket éleszt fel benne, amelyeket már régóta nem érzett, és amik miatt képessé válik arra, hogy széttörje az idilli családi képet, amiben eddig létezett.
#3

67 Gyilkos paradoxon  (2024)

(1)

thriller | vígjáték

Netflix

Amikor az egyik véletlen gyilkosság egy másikhoz vezet, egy átlagos egyetemista egy végtelen macska-egér hajszában találja magát egy ravasz nyomozóval. több»

Egy hétköznapi ember története, aki történetesen sorozatgyilkossá vált, és egy könyörtelen nyomozó esete, aki el akarja kapni.
#2

dokumentum | krimi

Netflix

Ebben a fordulatos dokumentumfilmben egy szerelő először próbálkozik az online társkereséssel, és találkozik egy nővel, aki a romantikus megszállottságot halálos végletekig viszi. több»

Rendező: Sam Hobkinson
Dave nemrég lépett ki egy hosszútávú kapcsolatból, és alig várta, hogy újrainduljon a romantikus élete, ezért azt tette, amit a legtöbb ember tesz: kipróbálta az online társkeresést. Liz és Cari volt a két legígéretesebb kapcsolata, mindketten egyedülálló anyukák, megnyerő személyiséggel, akik különböző módokon segítettek neki kibújni a burokból. A könnyedén induló, alkalmi kapcsolatból egy csavaros szerelmi háromszög lett, ami veszélybe sodorta Dave-et és mindenkit, aki fontos volt neki. A dokumentumfilm az érintettekkel - köztük az ügyet felderítő rendőrökkel - készített interjúk és az élénk rekonstrukciók segítségével rakja össze a zaklatás, a digitális megtévesztés és a gyilkosság igaz történetének darabjait.
#1

71 Egy nap  (2024)

(7)

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Emma és Dexter az érettségi estéjén találkoznak először. Holnap már külön utakon kell járniuk. több»

Az Egy nap Emma Morley és Dexter Mayhew történetét meséli el, akik 1988. július 15-én, az érettségi estéjén beszélnek először. Másnap reggel elválnak útjaik, de vajon hol lesznek ezen az egy hétköznapi napon a következő évben, majd az azt követő évben, és minden további évben? Minden egyes epizódban Dex és Em egy évvel idősebb. Az Egy nap egy évtizedeken átívelő szerelmi történet, amely David Nicholls világsikerű bestsellere alapján készült.