Újdonságok a Netflixen: 5 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (november 6-12)

A napokban berobbanó Netflix-tartalmak sem hagyják majd a nézőiket unatkozni. Mire is számíthatunk? Érdekes dokumentumfilmekre, többek között Robbie Williams élete és munkássága is bemutatásra kerül, valamint izgalmas thrillerekre és érzelmes romantikus produkciókra. A listánkban bemutatott filmek és sorozatok a Netflix eredeti premierjei, természetesen ezen kívül sok más újdonság is érkezik, ezeket megtalálhatjátok itt. Minden új tartalmat egy kattintással elérhettek weboldalunkról is, megtekintésükhöz előfizetés szükséges a Netflixnél.

#5

71 Robbie Williams  (2023)

(2)

dokumentum | életrajzi | zenés

Netflix

Rekordokat döntögető szólókarrierjének 25 éve után Robbie visszatekint fiatalabb önmagára, és elgondolkodik a reflektorfényben töltött életéről. több»

Rendező: Joe Pearlman
Szereplők: Robbie Williams
Robbie Williams a világ egyik legnagyobb előadóművésze. Közeledik az 50-hez, négygyermekes apuka, szerető feleséggel és családdal, valamint valahol közel van az elégedettséghez is. Ott volt mindenhol, megtett mindent, megállapodott és boldog. De Robbie nem tud elmenekülni a múltja elől - és a múltját több ezer órányi, kulisszák mögötti felvételen örökítették meg, amit ő soha nem látott. Egészen mostanáig. Robbie úgy akarja kiűzni a démonait, hogy minden egyes képkockát, minden hullámhegyet és hullámvölgyet visszanéz. Platinalemezek, teltházas koncertek, rajongó tömegek; ital, drogok, mélypont és bármi, ami ezután következik. Ez a történet a zsenge korban elért elképzelhetetlen hírnévről szól - és az árról, amit fizetsz érte.
#4

dráma | romantikus

Netflix

A 2020-as járvány alatt az emberek életmódja megváltozott, emiatt újraértékelik a családdal és a barátokkal való kapcsolatukat, és új szerelmek is szövődnek. több»

Ez a világjárvány idején játszódó antológiasorozat 10 egyedi szerelmi történetet követ nyomon, amelyek a szenvedélyről és a szívfájdalomról szólnak.
#3

dokumentum

Netflix

A film Jeff és Shaleia Divine, a Twin Flames Universe vezetőinek történetét tárja fel, akik olyan online tanfolyamokat árulnak, amelyek garantálják a harmonikus egyesülést a... több»

Rendező: Cecilia Peck
Digitális korunkban miért ne fordulhatnál az internethez, hogy megtaláld a lelki társad? Lépj be Jeff és Shaleia, a Twin Flames Universe vezetői világába, akik olyan online tanfolyamokat árulnak, amelyek garantálják a harmonikus egyesülést a sorstársaddal. A háromrészes dokumentumfilm-sorozat lerántja a leplet a Twin Flames Universe-ről, egy ellentmondásos online közösségről, amely a szerelemre vágyó emberekre vadászik. A sorozat exkluzív hozzáférést biztosít a volt tagokhoz, és feltárja a Twin Flames Universe-t körülvevő kényszerítés és kizsákmányolás szörnyű történeteit - a zaklató viselkedés bátorításától a nemi identitás manipulálásáig. A sorozat dokumentálja a családtagok aktív erőfeszítéseit is, hogy kimenekítsék szeretteiket Jeff és Shaleia hálójából.
#2

dokumentum | krimi

Netflix

Két világ ütközik össze egy idilli német turistavárosban: egy csapat titokzatos holland és excentrikus vezetőjük, Xennt egy hatalmas NATO-bunkert akar elfoglalni a város alatt.... több»

Rendező: Max Rainer, Kilian Lieb
Két világ ütközik össze egy idilli német turistavárosban: egy csapat titokzatos holland, akiknek excentrikus vezetője, Xennt a város alatti hatalmas NATO-bunkert akarja elfoglalni. A férfi virágzó jövőt és munkahelyek százait ígéri a kis falunak, de néhány lakos aggódik, és pletykák terjednek a faluban: Vajon Xennt, a karizmatikus, hosszú szőke hajú, fekete bőrkabátos férfi valójában egy kegyetlen bűnöző, aki a bunkert a kábítószer-kereskedelem fellegvárává akarja változtatni? Traben-Trarbach lakói a rendőrséghez fordulnak - de hiába: minden figyelmeztetés ellenére a bunkert eladják. Xennt és bandája több száz méter mélyen a föld alá ássa magát. Új otthonukat CyberBunker 2.0-nak nevezik. Amit a lakók még nem tudhattak - Traben-Trarbach alatt egy alvilági kapu nyílik.
#1

67 A gyilkos  (2023)

(20) (3)

akció | kaland | krimi

Netflix

Egy bérgyilkos súlyos lelki válságba kerül, amikor lelkiismeret furdalása támad, miközben ügyfelei továbbra is igényt tartanak a szolgálataira. több»

Egy végzetes baleset után egy bérgyilkos összetűzésbe kerül megbízóival és belső harcot vív saját magában egy nemzetközi hajtóvadászaton, amelyről azt állítja, hogy nem személyes ügy.