Újdonságok a Netflixen: 6 premierfilm és sorozat, amit ezen a héten nézhetsz (április 1-7)

Beköszöntöttt az új hónap és vele együtt a Netflix újdonságai (RipleyInterjú a herceggelParaziták: A szürkeség) is elárasztják képernyőinket. A dokumentumfilmek, drámák, thrillerek, valóságshow-k és tudományos fantasztikus történetek szerelmesei is megtalálhatják a nekik való tartalmakat. Listánkban a szolgáltató kiemelt, eredeti tartalmait találhatjátok meg - természetesen ez nem minden, a teljes kínálatot itt találjátok. Minden érkező filmet és sorozatot egy kattintással elérhettek weboldalunkról is, megtekintésükhöz előfizetés szükséges a Netflixnél.

#6

dokumentum

Netflix

Magányos tinédzserek egy csoportja online közösséget alkotott, és összekötötte őket az elszigeteltségük, de közös félelmeik eltorzították a valóságot. több»

A QAnon felemelkedésétől a január 6-i zavargásokig, a dokumentumfilm elmagyarázza, hogyan épített egy csapat unatkozó tinédzser egy online közösséget.
#5

dokumentum | krimi | misztikus

Netflix

A dokumentumfilm hátborzongató jelenségek nyomában jár – veszélyes találkozások, bizarr eltűnések, kísérteties történések, illetve egyéb zavarba ejtő események. több»

A hátborzongató találkozásoktól a bizarr eltűnésekig, a rejtélyes kísértetjárásoktól a rémes, elfeledett esetekig - zavarba ejtő jelenségek sokaságát tárja fel ez az oknyomozó doku-sorozat.
#4

vígjáték

Netflix

Justin Willman bűvész, humorista és csapata bonyolult tréfákat hajt végre gyanútlan célpontokon, hogy segítsenek bosszút állni rajtuk. több»

Rendező: Adam Franklin
Szereplők: Justin Willman
A híres bűvész és humorista, Justin Willman rendkívüli képességei segítségével olyan ambiciózus és vicces csínyeket mutat be, amilyeneket még soha nem láttál. Profikból álló csapatával Justin különleges mutatványokat hajt végre, hogy segítsen a hétköznapi embereknek kitűnni és rendezni a régi számlákat.
#3

72 Ripley  (2024)

(6)

dráma | krimi | thriller

Netflix

Tom Ripley, a hatvanas évek elején New Yorkban élő szélhámos egy gazdag ember megbízásából Olaszországba utazik, hogy megpróbálja meggyőzni csavargó fiát, Dickie Greenleafet,... több»

Tom Ripley-t, a hatvanas évek elején New Yorkban élő szélhámost egy gazdag ember felbérli, hogy utazzon Olaszországba, és próbálja meggyőzni csavargó fiát, hogy térjen haza. Az, hogy Tom elfogadja a megbízást, az első lépés egy bonyolult, csalással és gyilkossággal szegélyezett úton. A minisorozat Patricia Highsmith bestseller Tom Ripley-regényei alapján készült.
#2

dráma | életrajzi

Netflix

Hogyan szerezte meg a BBC a bombasztikus interjút András herceggel az elítélt szexuális bűnözővel, Jeffrey Epsteinnel való barátságáról? több»

A valós események által inspirált film egy olyan kitartó újságírói munka belső beszámolója, amely egy világrengető interjút - András herceg hírhedt BBC Newsnight szereplését - eredményezett. A történet bemutatja azokat, akik semmitől sem riadtak vissza, hogy megszerezzék az interjút. Ahhoz, hogy egy ilyen beszélgetés megszülessen, nagy merészségre volt szükség.
#1

akció | horror | sci-fi

Netflix

Az emberek egy csoportja háborút vív az ismeretlen parazita életformák növekvő gonoszsága ellen, amelyek emberi gazdatestekből élnek, és arra törekszenek, hogy növeljék... több»

A sorozat a népszerű, Parasyte című manga adaptációja, aminek középpontjában különös, parazita élőlények állnak, amelyek emberi testeken élősködnek és gyilkosságokat követnek el. A lények a világűrből érkezve egy új csoportot alakítanak ki az emberiség sorai között.