Újdonságok a Netflixen: 6 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (december 5 - 11)

A következő héten már javában dúl a karácsonyi hangulat a Netflixen - persze nem kell 'csüggedni', nem csak ünnepi témájú premierekkel találkozhatunk böngészésünk során. Az alábbi listában összegyűjtöttük a legérdekesebb produkciókat, amelyeket a következő napokban streamelhetünk a szolgáltatónál. Minden film és sorozat egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, azonban megtekintésükhöz előfizetés szükséges.

#6

dráma

Netflix

Mario egy fiatal halász, aki arról álmodik, hogy költő lesz. Pablo Neruda postásaként kap munkát, amikor a legendás író Chiléből való száműzetése után odaköltözik. több»

Egy gyönyörű tengerparti városban találkozhatunk Marióval, aki halászatból él, viszont minden megváltozik, amikor egy híres író postásaként kezd dolgozni, és találkozik álmai nőjével.
#5

romantikus | vígjáték

Netflix

Minden karácsonykor ugyanaz a kérdés: "És van már párod?". Gianna elhatározza, hogy elkerül minden kínos kérdést a szerelmi életéről, ezért kitalál egy tervet, hogy kevesebb... több»

Ebben az olasz sorozatban egy ünnepi történettel találkozhatunk, amiben egy szingliségbe ragadt nő belefárad a kapcsolati státuszát érintő kérdésekbe a karácsonyi vacsoránál, ezért úgy dönt, hogy 25 nap alatt szerez egy pasit, akit bemutathat a családnak.
#4

romantikus | vígjáték

Netflix

Egy pár válságon megy keresztül. Úgy döntenek, hogy használnak egy alkalmazást, amely minden jótettért, amit egymásért tesznek, pontokat ad vagy von le. Ez tűnik a megoldásnak,... több»

Egy argentin romantikus történet, ami nem éppen szokványos - a szokásos ismerkedés-konfliktus-örök szerelem szentháromság helyett egy házaspár történetét ismerhetjük meg, akik azért, hogy megmentsék széthulló kapcsolatukat, egy alkalmazáshoz fordulnak segítségért.
#3

56 A legszebb virág  (2022)

(1)

vígjáték

Netflix

Göndör, teltkarcsú, magabiztos: Mich tudja, hogy mesés. Már csak meg kell győznie a többieket a xochimilcói gimnáziumban, hogy ők is elhiggyék ezt. több»

Mexikóból érkező produkció, amiben egy molett, fiatal lány mindennapjaival ismerkedhetünk meg - ő tudja magáról, hogy egy lenyűgöző és csodálatos középiskolás, most már csak a többieket kell meggyőznie róla.
#2

akció | animáció | kaland

Netflix

A sorozat az ismert videójáték-sorozatokon alapszik és a Bioware közreműködésével készül. A történet a Tevinter birodalomban veszi kezdetét és sok, a játékokból már ismert... több»

A Netflix az elmúlt években több nagy videójáték-adaptációt is elkészített, általában animációs sorozatok formájában. Gondoljunk csak a nagy sikerű Arcane sorozatra, ami a League of Legends univerzumában játszódik, továbbá a DOTA, Castlevania és a Witcher játékok is ihlettek produkciókat - persze a Vaják elsősorban könyvadaptáció volt, de sikeréhez nagyban hozzájárult a játék. Most a Dragon Age franchise van soron, a jövő héten megjelenő sorozaton az eredeti játék készítői is dolgoztak. A történet a Tevinter-birodalomban játszódik majd, amit varázslók uralnakm és ahol elterjedt a rabszolgaság.
#1

81 Pinokkió  (2022)

(7) (3)

animáció | családi | dráma | fantasy | musical

Netflix

A klasszikus mese sötét hangulatú animációs változata az ikonikus rendező, Guillermo del Toro tolmácsolásában. több»

Guillermo del Toro zseniális elméjéből érkezik a klasszikus történet új stop-motion animációs adaptációja, amely eddig a Disney jóvoltából volt főleg elérhető a nézők számára. A filmet a mese sötétebb változataként írják le, melyben olyan sztárok szólaltatják meg az ismert karaktereket, mint Ewan McGregor, Finn Wolfhard, Cate Blanchett, Tilda Swinton, Christoph Waltz és Ron Perlman.