Újdonságok a Netflixen: 6 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (július 31-augusztus 6.)

A Netflix nem tart nyári szünetet, a premierek tovább záporoznak a következő héten is. Hogy mire számíthatunk? Sport-dokumentumfilmek, zombik, thrillerek, sőt, egy nagy sikernek örvendő sorozat is visszatér egy vadonatúj évaddal. Listánkban inkább a Netflix eredeti tartalmaira összpontosítottunk, a teljes kínálatot megtaláljátok itt. Minden premier egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, természetesen megtekintésükhöz előfizetés szükséges a szolgáltatónál.

#6

dokumentum | sportfilm

Netflix

A profi ökölvívó-szenzáció és örök bajkeverő Jake Paul ebben a dokumentumfilmben osztja meg valószínűtlen útját, amely az online tréfamestertől a harcosig vezette. több»

Rendező: Andrew Renzi
Szereplők: Jake Paul
26 évesen Jake Paul a bokszvilág új megmentője, vagy egy "téveszmés" promóter, akinek több ütőerő van a marketing-képességeiben, mint a jobb kezében? A dokumentumfilm kíméletlenül mélyre ás, és kideríti, hogyan vált egy ohiói srác internetes szenzációból a sport egyik legellentmondásosabb emberévé. Minden egyes kritikus (Dana White, az UFC elnöke) mellett egy másik támogató áll mögötte (Mike Tyson, egykori profi ökölvívó). 2013-ban Jake és idősebb bátyja, Logan feldobták a közösségi médiát csínyekkel és bohóckodásokkal, amelyeket először a Vine-ra, majd egy YouTube-csatornájukra tettek fel, és milliós nézettséget értek el. A testvérek az online sikert jövedelmező mellékes tevékenységre váltották, Jake zenészként folytatta pályafutását, és szerepet kapott a Disney Channel egyik műsorában (Bizaardvark). Ahogy nőtt a hírnevük, úgy nőtt a feszültség az egykor közeli testvérek között. Amikor Jake karrierjét majdnem tönkretették a valós életben történt viták, bokszolóként kapott egy második esélyt, majd sokkolta a szkeptikusokat, amikor egyik ellenfelet a másik után ütötte ki. A Paul testvérekkel - szüleikkel, rajongóikkal, bokszolótársaikkal - készített lebilincselő interjúkból építkezve a film egy körömrágós mérkőzéssel ér véget, amely bebizonyíthatja, hogy Jake-nek megvan-e a kellő képessége ahhoz, hogy uralja új királyságát.
#5

47 Szemtől szembe  (2023)

(1)

szatíra | thriller | vígjáték

Netflix

A vidámság találkozik a veszéllyel, amikor egy szerelmes sofőr és egy bakancsos szerelő tévedésből felszednek egy nyugdíjas bűnözőt, és ezzel vad, életüket megváltoztató... több»

A vidámság találkozik a veszéllyel, amikor egy szerelmes sofőr és egy ügyetlen szerelő tévedésből felvesz egy nyugdíjas bűnözőt, és ezzel egy vad, életet megváltoztató kalandba bonyolódnak.
#4

dokumentum | életrajzi | sportfilm

Netflix

Ez a bensőséges és magával ragadó dokumentumfilm Mark Cavendish profi kerékpáros felemelkedését, tragikus bukását és hihetetlen visszatérését mutatja be. több»

Rendező: Alex Kiehl
Szereplők: Mark Cavendish
A film exkluzív betekintést nyújt Mark, felesége, Peta, csapattársa és edzői életébe, és bemutatja egy igazi sportlegenda, a valaha élt legvagányabb, leghatékonyabb és legizgalmasabb kerékpáros felemelkedését, bukását és feltámadását. 2016 végén Marknak mindössze négy szakaszgyőzelemre volt szüksége ahhoz, hogy elérje a nagy Eddy Mercky 41 éves rekordját (34 szakaszgyőzelem), és bebetonozza örökségét. Ehelyett öt gyötrelmes évnyi felépülés, betegség és depresszió várt rá. A 2021-es Tour de France-on nyújtott teljesítménye sokkolta a világot, és megalapozta az idei nyári Tourt, valamint Mark utolsó kísérletét arra, hogy megdöntse a szakaszgyőzelmi rekordot.
#3

akció | fantasy | vígjáték

Netflix

Főhősünket a főnöke terrorizálja, éjjel-nappal dolgozik, nem több, mint egy vállalati drón. Egy zombijárvány kell ahhoz, hogy végre úgy érezze, igazán él. több»

Akira Tendo (Eiji Akaso) egy cégnél dolgozik, ahol végtelenül sokat túlórázik, főnöke zaklatja, és értelmetlen feladatokat kap. Úgy tölti napjait, hogy inkább halottnak érzi magát, mint élőnek. Egy reggel a várost elözönlik a zombik, és mindent feldúlnak. Akira a pusztítás láttán megörül, hogy nem kell többé az irodába mennie. Akira veleszületett pozitivitásáról tanúbizonyságot téve összeállít egy listát 100 dologról, amit meg akar tenni, mielőtt zombivá válik, többek között kitakarítja a lakását és kempingezik az erkélyén, majd elindul, hogy teljesítse bakancslistáját.
#2

dokumentum

Netflix

A dokumentumfilm felhívás azokhoz a tisztviselőkhöz, akiknek hatalmukban áll enyhíteni az élelmiszer eredetű kórokozók által okozott veszélyt, amelyek évente több ezer ember... több»

Rendező: Stephanie Soechtig
Szereplők: Darin Detwiler
A dokumentumfilm az élelmiszeripar és a szabályozó hatóságok megdöbbentő vádirata: az élelmiszerekkel kapcsolatos piszkos igazságot vizsgálva feltárja, hogy az évtizedekig tartó közöny és mulasztás hogyan tette az amerikai élelmiszer-ellátást és fogyasztóit kiszolgáltatottá az olyan veszélyes kórokozóknak, mint az e. Coli és a szalmonella.
#1

dráma | romantikus

Netflix

Nick és Charlie eligazodik az új kapcsolatukban, Tara (Corinna Brown) és Darcy (Kizzy Edgell) váratlan kihívásokkal néznek szembe, Tao (William Gao) és Elle (Yasmin Finney) pedig... több»

Nick és Charlie próbálnak eligazodni új kapcsolatukban; Tara és Darcy váratlan kihívásokkal néznek szembe, Tao és Elle pedig azon gondolkodik, hogy vajon lehetnek-e valaha is többek egyszerű barátoknál. A vizsgaidőszak, a párizsi iskolai kirándulás és a bál megtervezése mellett a bandának sok mindennel kell megküzdenie, miközben az élet, a szerelem és a barátság következő szakaszaiba lépnek.