Újdonságok a Netflixen: 6 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (június 5-11.)

Eljött a nyár első hónapja és vele együtt egy újabb fergeteges újdonságözön a Netflixen. Drámák, dokumentumfilmek, vígjátékok, romantika, akció és feszültség várható minden formájában az elkövetkező napokban. Listánkban az eredeti Netflixes tartalmakra összpontosítunk, azonban ez nem minden. A teljes kínálatot megtaláljátok itt. Az érkező filmek és sorozatok egy kattintással elérhetőek lesznek a weboldalunkról, természetesen megtekintésükhöz előfizetés szükséges a szolgáltatónál.

#6

47 Stockholm bandája  (2023)

(2) (1)

dráma | krimi | thriller

Netflix

A film egy fiatal nőkből álló csoport történetét meséli el, akik betöréseket követnek el, hogy szembeszálljanak a nőkkel szemben támasztott elvárásokkal. több»

A sorozatot megtörtént események ihlették. A 90-es években egy csapat fiatal nőt követhetünk nyomon, akik betöréseket követnek el, hogy lázadjanak, izgalmat keressenek és bosszút álljanak azokon a férfiakon, akik rosszul bántak velük. A sorozat egy olyan világ képét rajzolja meg, ahol egyesek megússzák a bűnözést, mások pedig nem.
#5

90 Kopók  (2023)

(5)

akció | dráma | krimi

Netflix

Hogy törleszthessék adósságukat, három vakmerő fiatal beleveti magát a pénzkölcsönzésbe, miközben szembeszállnak a gazdagokkal és a hatalmasokkal, akik a gyengékre vadásznak. több»

Két fiatal, akik egy kegyetlen üzletbe keveredtek, az életüket kockáztatják, hogy elkapjanak egy gonosz uzsorást.
#4

dokumentum | krimi | történelmi

Netflix

Egy gyilkosság helyszínén hagyott játékkártya összekapcsolja a gyilkosságok sorozatát ebben a dokumentumfilmben, amely egy hírhedt sorozatgyilkos nyomába ered, aki 2003-ban... több»

Alfredo Galán Sotillo hat embert ölt meg, három másikat pedig megkísérelt, így ő lett az első spanyol sorozatgyilkos. Véletlenszerűen választotta ki az áldozatait, és egy pisztollyal ölte meg őket, amelyet illegálisan hozott Spanyolországba Boszniából, ahol a spanyol hadsereggel humanitárius misszióban vett részt. A férfit 142 év börtönre ítélték. A maximálisan kiszabható 25 évet fogja letölteni. A börtönből 52 évesen szabadul.
#3

47 A saját utadon  (2022)

(2)

romantikus

Netflix

Merve a bohém életet választotta, de az viszont nem őt választotta. A kilakoltatással szembesülve új munkába kezd, és pikáns viszonyba keveredik a főnökével. több»

A Törökországból érkező filmben megismerhetjük Mervét, aki szeretne bohém, nemtörődöm életet élni, azonban a kilakoltatás lehetősége miatt dolgozni kényszerül, és hogy tovább nehezítse az életét, munkahelyi románcba is kezd.
#2

dráma | vígjáték

Netflix

A különc tinik csapat visszatér az utolsó évaddal, amiben még több románcra és drámára számíthatunk - sőt, talán még egy új szerelem is felbukkan. több»

A felcserepedő tinikről szóló sorozat elérkezett a negyedik, egyben befejező évadához. Devi továbbra is maximalista és nem éppen türelmes, így sok váratlan és nehéz helyzetbe kerül. Viszont az indián lány mindent megtesz, hogy boldoguljon a modern amerikai világban.
#1

88 Arnold  (2023)

(4)

dokumentum | életrajzi

Netflix

Ismerd meg Arnold Schwarzenegger életét, a súlyemeléssel töltött napjaitól kezdve a hollywoodi sikerein át a kaliforniai kormányzóságáig, valamint nyerj betekintést a... több»

Rendező: Lesley Chilcott
Szereplők: Arnold Schwarzenegger
Ez a háromrészes dokumentumfilm-sorozat Arnold Schwarzenegger útját mutatja be az osztrák vidéki életből az amerikai álom legmagasabb szintjére. Az őszinte interjúk sorozatában a színész, barátai, ellenségei, színésztársai és rajongói mindent megtárgyalnak: a vasat pumpáló napoktól kezdve a hollywoodi diadalokon át, a Kalifornia állam kormányzásával töltött időszakig, valamint családi életének örömei és zűrzavarai is előtérbe kerülnek.