Újdonságok a Netflixen: 7 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (szeptember 4-10.)

Megkezdődik hát az új iskolaév és vele együtt folytatódik a Netflix jó szokása, hogy hétről-hétre elárasztja nézőit különféle minőségi (néha kevésbé minőségi) tartalmakkal. Most sem alakul másképp - drámák, thrillerek, dokumentumfilmek, romantika, új és visszatérő sorozatok tarkítják az elkövetkező napok palettáját. Minden film és sorozat egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, természetesen megtekintésükhöz előfizetés szükséges a szolgáltatónál.

#7

dokumentum

Netflix

Megismerhetjük hat ragadozó történetét, akik különféle tájakon át vándorolnak és vadásznak. több»

Rendező: Vanessa Coates, Will Benson
Szereplők: Tom Hardy
Ebben a lebilincselő természetfilm-sorozatban öt ragadozó faj világszerte a túlélésért küzd a saját környezetében. Ismerjd meg az életet a gepárdok, a jegesmedvék, a vadkutyák és a bolygó leghatalmasabb vadászai szemével, amint a dominanciájuk megőrzéséért vívnak harcot. A narrátor szerepében az Oscar-díjra jelölt Tom Hardy hallható.
#6

60 Hírhedt csaj  (2023)

(1)

dráma | zenés

Netflix

Egy 17 éves lány, aki roma gyökerei és barátai tanácsa között vergődik, szülei szigorú szabályai ellenére hip-hop zenész akar lenni. több»

Az Egyesült Királyságban eltöltött évek után a tizenéves roma lány, Gita és családja visszaköltözik szülőföldjére, Lengyelországba. Visszatérése után a lány megpróbálja megtalálni önmagát, és felfedezi szenvedélyeit, ugyanakkor megpróbálja élni egy normális 17 éves életét. Amikor azonban szerelembe esik, egyensúlyoznia kell a tinédzserek modern világa és a hagyományos családi szabályok között.
#5

58 Lángoló test  (2023)

(5)

dráma | életrajzi | krimi

Netflix

Egy férfi megégett holtteste tűnik fel egy autóban a barcelonai Foix víztározóban. A test Pedroé (José Manuel Poga), aki egy rendőr. Az esemény gyorsan felkelti a közvélemény... több»

2017 májusa. Pedro (José Manuel Poga) rendőrtiszt elszenesedett maradványait egy kiégett autóban találják a barcelonai Foix víztározónál. A felfedezés gyorsan felkelti a közvélemény érdeklődését, különösen, amikor a nyomozás során mérgező kapcsolatok, csalás, erőszak és szexuális botrányok hálózata kezd feltárulni, amelyben Pedro és két rendőrtársa, élettársa, Rosa (Úrsula Corberó) és volt barátja, Albert (Quim Gutiérrez) is érintett.
#4

dráma | fantasy | romantikus

Netflix

Egy gyászoló nő varázslatos időutazást tesz 1998-ba, ahol találkozik egy férfival, aki kísértetiesen hasonlít elhunyt szerelmére. több»

Jun-hee (Jeon Yeo-bin) nyugtalanul próbálja kiheverni az egy évvel ezelőtt hirtelen balesetben elhunyt szerelme, Yeon-jun (Ahn Hyo-seop) gyászát. Üres életet él, úgy érzi, Yeon-jun még mindig él valahol, amikor egy nap titokzatos fényképet és csomagot kap egy névtelen személytől. Egy fotót egy lányról, aki pontosan úgy néz ki, mint ő maga, egy fiúról, aki pontosan úgy néz ki, mint Yeon-jun, és egy ismeretlen fiúról, aki a "27 Record Shop" előtt áll, és egy csomagot, amely egy régi kazettás magnót tartalmaz. Ahogy a kazettát beteszi a lejátszóba, Jun-hee varázslatos időutazást tesz 2023-ból 1998-ba.
#3

dokumentum | krimi

Netflix

Túlélők, bejelentők és szakértők számolnak be arról, hogy az Amerikai Cserkészszövetség évtizedekig eltussolta a szexuális visszaélések ügyeit és annak szívszorító... több»

A feljelentőkkel, túlélőkkel és volt alkalmazottakkal készített exkluzív interjúk révén ez az oknyomozó dokumentumfilm feltárja, hogy az amerikai cserkészek hogyan próbálták eltussolni a történelem egyik legszörnyűbb gyermekekkel kapcsolatos szexuális visszaélési botrányát.
#2

76 Drága gyermek  (2023)

(15)

dráma | krimi | misztikus

Netflix

Egy rejtélyes nő szökése a kínzó fogságból a nyomozókat egy 13 évvel korábbi, megoldatlanul maradt eltűnés sötét igazsága felé tereli. több»

Lena teljes elszigeteltségben él egy szigorúan őrzött otthonban két gyermekével, Hannah-val és Jonatánnal. Pontosan előírt időben esznek, mennek vécére és ágyba. Amint fogvatartójuk belép a szobába, sorba állnak, hogy megmutassák a kezüket. Mindent megtesznek, amit mond. Egészen addig, amíg a fiatal nőnek nem sikerül megszöknie. Egy majdnem halálos autóbaleset után kórházba kerül Hannah kíséretében. A sorozat ott kezdődik, ahol a hagyományos thrillerek véget érnek: a megváltással. Ám a rémálom valódi mértéke akkor derül ki, amikor Lena szülei még aznap este megérkeznek a kórházba. Ők már majdnem tizenhárom éve kétségbeesetten keresik eltűnt lányukat... A Drága gyermek egy hatrészes minisorozat, amely Romy Hausman azonos című regénye alapján készült.
#1

dráma | romantikus

Netflix

Mel alkalmazkodik a megváltozott életritmushoz, Jack azon dolgozik, hogy gyarapítsa üzletét, a város pedig új fenyegetésekkel néz szembe, amikor Virgin Riverben titkok kezdenek... több»

A Virgin River ötödik évadában meglepő új kapcsolatok, egy sokkoló szakítás, egy nehéz bírósági tárgyalás, egy szívszorító búcsú és egy erdőtűz tartja lázban a várost, amely egyeseket összehoz, másokat pedig szétszakít. Az anyasággal kapcsolatos kérdések arra késztetik Melt, hogy nagy döntést hozzon a klinikán való jövőjével kapcsolatban. Hogy még jobban bizonyítson Melnek, Jack szembesül néhány régóta esedékes konfrontációval - a saját démonaival, és természetesen Charmaine-nel. És ahogy a doki és Hope sérülései megkérdőjelezik identitásukat, az orvosnak és a nőnek vigaszt kell találnia a közösségükben, fiatal új családjukban és egymásban.