Vaják: Kiborultak a rajongók Henry Cavill bejelentése után

Nem kis döbbenetet váltott ki a napokban Henry Cavill bejelentése, hogy visszalép a Vaják sorozat főszerepétől.

A Netflix már meg is találta az utódját Liam Hemsworth személyében, a új szereposztást viszont enyhén szólva sem fogadták kitörő örömmel a sorozat rajongói. Többen ugyanis máris azt követelik, hogy a streamingszolgáltató egyszerűen törölje a Vajákot.

“Be kéne fejezniük a 3. évad után, Henry nélkül nincs Witcher” - olvasható az egyik bejegyzésben a Twitteren. 

“Az, hogy a jövőben nem Henry Cavill lesz a Vaják, talán az egyik legrosszabb hír, amit az utóbbi időben kaptam” - olvasható egy további bejegyzésben.

Persze akadnak olyanok is, akik támogatják Hemsworth castingolását, ennek kapcsán pedig maga Cavill is sok sikert kívánt utódjának.

“Az utam Geraltként tele volt szörnyekkel és kalandokkal egyaránt, de sajnos a 4. évadban leteszem a kardomat. Helyettem a fantasztikus Liam Hemsworth veszi át a Fehér Farkas köpenyét” - mondta Cavill.

“Henry Cavill hihetetlenül jó Geralt volt, és megtiszteltetés számomra, hogy átadja nekem a gyeplőt, és lehetővé teszi, hogy felvegyem a Fehér Farkas pengéit a kaland következő fejezetében” - reagált minderre Hemsworth.

akció | dráma | fantasy | kaland | misztikus

Meggyőződve arról, hogy Yennefer életét vesztette Sodden csatájában, Geralt odaviszi Cirilla hercegnőt, ahol a legbiztonságosabbnak érzi - Kaer Morhen várába. Amíg a kontinensen... több»