A rajongók nem fognak örülni, mivel sokat kell még várniuk, hogy kedvencük visszatérjen a Netflixre.

Henry Cavill (galériánkban) az elmúlt hónapokat a Vaják 3. évadának forgatásán töltötte. A fantasy-sorozat rajongói már nagyon várják a premiert, de most a jó hír helyett inkább egy pofon érkezett: a Netflix Tudum rendezvényén most bejelentették, hogy a harmadik évad csak 2023 nyarán jelenik.

A 3. szezonnak választ kell adnia arra, hogy mire készülnek az északi birodalmak, a 2. évad végén Geralt, Ciri (Freya Allan) és Yennefer (Anya Chalotra) összefogott, miközben gyakorlatilag az egész kontinens Ciri nyomában van.

A harmadik szezonig azonban a Netflixen tovább bővül a Vaják univerzuma, hiszen december 25-én debütál a  Blood Origin, mely a vajákok eredetét mutatja be.

Cavill rajongóinak jó hír, hogy épp a hétvégén kapott magyar feliratos előzetest az Enola Holmes 2, melyben a színész visszatér a legendás nyomozó szerepében. Ha lemaradtál volna róla, idelent megnézheted. Premier november 4-én.

akció | dráma | kaland | krimi | misztikus

Enola Holmes elvállalja első ügyét nyomozóként, de ahhoz, hogy megfejtse egy eltűnt lány rejtélyét, szüksége lesz barátai és bátyja, Sherlock segítségére. több»