Millie Bobby Brown válaszolt az akcentusával kapcsolatos kritikákra, és elmagyarázta, hogy az Angliában és az Egyesült Államokban való nevelkedése, valamint színészi karrierje befolyásolja a beszédét.

A színésznőt kritizálták a beszédmódja miatt a különböző projektjeiben, erre válaszul hangsúlyozta, hogy természetes hajlama, hogy akcentusát a környezetének megfelelően alakítsa.

"Színész vagyok. A nyilvánosság előtt nőttem fel. Amerikában nőttem fel. Eljövök a forgatásra, színész vagyok, alkalmazkodom, és így akarok másokat utánozni!" - mondtaTikTok-on Max Balegde-nek adott interjújában.

"Nem tehetek róla, hogy amikor a vőlegényem közelében vagyok, vagy amikor olyan emberekkel vagyok, mint Jimmy Fallon, akinek nagyon amerikai akcentusa van, akkor azt akarom utánozni! És most, hogy Angliában vagyok, most ezt az [akcentust] akarom utánozni! Nem szándékosan csinálom, és sajnálom, ha ez megbánt, oké? De figyeljetek, én mindent megteszek! Igyekszem a legjobbat kihozni magamból."

A Stranger Things című sorozatból ismert Brown legújabb filmje, A hercegnő és a sárkány pénteken debütált a Netflixen, melynek ő a producere is.

Az egy sárkánnyal szembeszálló, túlélési próbatételekkel küzdő fiatal lányról szóló fantasy a mafabos adatlapon a Netflix logóra kattintva el is indítható, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

akció | fantasy | kaland

Egy kötelességtudó leány beleegyezik, hogy hozzámegy egy jóképű herceghez, ám kiderül, hogy a királyi család egy ősi adósság törlesztésére akarja őt felhasználni... több»