Váratlan fordulat: Daredevil a Pókember 3-ban csatlakozhat a Marvel univerzumához

Felpörögni látszanak a Pókember 3 körüli események. Egymás után látnak napvilágot ugyanis a legkülönbözőbb hírek a film szereposztásával kapcsolat.

Egyre bizonyosabb, hogy a Marvel és a Sony közös projektje igencsak parádés castingot kap, bár a cselekménnyel kapcsolatban egyelőre kérdéses, hogy valóban egy multiverzumról van-e szó, mindenesetre a mai nap folyamán számoltunk be arról, hogy Alfred Molina, Tobey Maguire, Andrew Garfield és Kirsten Dunst visszatérhet a történetben, most pedig a Daredevil neve is felmerült a produkcióval kapcsolatban.

Egyelőre persze mindez nem került megerősítésre, bár kétségtelen, hogy a hírre azonnal rápörögtek a közösségi médiában. A Netflix sorozatának váratlan lezárása enyhén szólva is nagy űrt hagyott maga után a nézőkben, így talán kevésbé meglepő, hogy a karaktert alakító Charlie Cox visszatérésének lehetőségét többen is üdvözölnék.

A hírt mindenesetre egyelőre maga a színész is cáfolta: “Nem hallottam a pletykákat, de ha így is van, egész biztosan nem velem készül el a film.” Azt viszont fontos megjegyeznünk, hogy nem ez az első eset, hogy egy színész tagadta, hogy részt vesz egy  készülő film munkálataiban.

A Pókember 3 a tervek szerint 2021. decemberében kerül a mozikba, addig viszont egész biztosan hallunk még a forgatásról.