Véget ért az Alien: Covenant forgatása, itt a legújabb fotó

Új szakaszba lépett a milliók által várt Alien-film.

Befejeződtek az Alien: Covenant forgatási munkálatai, melynek kapcsán Ridley Scott újabb képet  osztott meg a Twitter csatornáján. A forgatási fotón a rendező és a film főszereplője, Katherine Waterston láthatóak. Bár a forgatás véget ért, az utómunkálatok újabb egy évet vesznek majd igénybe, így a produkció csak jövő év augusztusában kerül majd a mozikba.

A hivatalos szinopszis szerint a galaxis egy messzi, elhagyatott bolygóján a Covenant kolonizáló hajó legénysége felfedez valamit, amiről azt hiszik, maga az érintetlen Paradicsom, ekkor azonban még nem tudják, hogy ez a világ nagyon is sötét és veszélyes, melynek egyetlen lakosa David (Michael Fassbender), a balsorsú Prometheus-expedíció túlélője.

A már említetteken kívül a film további szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Demián BichirJussie SmollettBilly Crudup és Carmen Ejogo.

Az Alien: Covenant 2017. augusztus 4-én debütál a mozikban.

71 Alien: Covenant  (2017)

(56) (24)

horror | sci-fi | thriller

Disney+ | Netflix

A galaxis egy távol bolygója felé tartó űrhajó, a Covenant legénysége felfedez egy csodás bolygót, egy eddig ismeretlen Paradicsomot. Ám az új világ igazából sötét és... több»