Végre itt a Ferrari első teljes előzetese, Adam Driver filmjétől biztosan leesik majd az állunk

Michael Mann kétségtelenül a következő nagy dobására készül a Ferrarival, erről pedig a most megjelent trailer is tanúskodik.

“Számtalanszor volt, amikor azt gondoltam, hogy ezt a filmet lehetetlen megcsinálni. Aztán visszamentem és újraolvastam a forgatókönyvet, és ami varázslatos és lebilincselő volt benne, az újra és újra megmutatkozott, és folyamatosan teljesen elkötelezett maradtam mellette” - nyilatkozta a rendező korábban a produkcióval kapcsolatban.

A film cselekménye 1957-ben játszódik Enzo Ferrari vállalkozása gyakorlatilag a csőd szélére sodródott, így nem kicsi a tét. amikor úgy döntenek, hogy részt vesznek az 1000 mérföldes Mille Miglia nevű versenyen, amely a cég történetében is hatalmas jelentőséggel bír.

A Ferrari a tervek szerint idén decemberben érkezik a hazai mozikba, a főbb szerepekben Penélope Cruz, Shailene Woodley, Adam Driver, Patrick Dempsey, Jack O'Connell, Sarah Gadon és Valentina Bellè lesznek láthatók.

71 Ferrari  (2023)

akció | dráma | életrajzi | történelmi

1957 nyarán a Forma–1 világa virágzott, de a legendás egykori versenyző, Enzo Ferrari mély válsággal nézett szembe. A gyár, amelyet ő és felesége, Laura egy évtizeddel... több»