2019.01.10   szerző: hp   hozzászólások: 0

Sokat kellett rá várnunk, de végül csak befutott Neil Marshall képregény adaptációjának első magyar szinkronos előzetese. A Hellboy hamarosan a mozikban.

Végre itt a Hellboy magyar szinkronos előzetese

A karakter rajongói hosszú évet óta szerettek volna látni egy korhatáros Hellboy-filmet, 2019-ben pedig végre ennek is elérkezett az ideje. A képregényhez való hűségről pedig Hellboy karakterének atyja, Mike Mignola gondoskodott.

Bár nagyon sokan kedvelték Guillermo del Toro Pokolfajzat-mozijait, a harmadik rész végül nem készülhetett el, a stúdió inkább a teljes reboot mellett döntött, és egy korhatáros, de alapvetően humoros (jusson eszünkbe a Deadpool) adaptációra számíthatunk, ezt erősíti az alábbi magyar trailer is.

Ami a szereplőgárdát illeti, a címszereplőt David Harbour, míg a film nemezisét, a Vérboszorkányt Milla Jovovich alakítja majd. a További szerepekben olyan színészeket láthatunk, mint, Ian McShaneThomas Haden Church, Sophie OkonedoDaniel Dae Kim és Brian Gleeson.

A Hellboy április 11-től látható a hazai mozikban. A szóban forgó trailert idelent nézhetitek meg.

50 Hellboy  (2019)

akció | fantasy | horror | kaland | sci-fi

A kultikus képregény szerzője Mike Mignola egy még pörgősebb, látványosabb és véresebb filmet készített a Trónok harca és A kilencedik légió rendezőjével, Neil Marshallal... több»