Végre itt A nagy pénzrablás: Korea új, magyar feliratos előzetese

Egy csapat tolvaj a Professzor nevű lángelme vezetésével összefog, hogy egy példátlan rablást hajtsanak végre: hogy ellopják a még nem létező pénzt! Előzetest kapott A nagy pénzrablás: Korea.

Június 24-én érkezik A nagy pénzrablás koreai változata a Netflixre, melyhez befutott az új magyar feliratos előzetes.

A cselekmény csavarja, hogy Korea az egyesülés küszöbén áll, és van egy Közös Biztonsági Terület - amely a mai Észak- és Dél-Korea kettéosztott területén található -, ahol egy pénzverde található.

Az újraegyesítési folyamat közepette a pénzverde egy új, egységes valutát nyomtat, amely a stabil közös gazdaság megalapozását szolgálja. De az emberek egyesüléshez fűzött reményei ellenére úgy tűnik, hogy csak a gazdagok lettek gazdagabbak.

"A remake előzménye azért lelkesített, mert nemcsak a rablók és a rendőrök közötti konfliktusról szól, hanem új rétegeket is hozzáad, például az Észak- és Dél-Korea közötti feszültséget, bizalmatlanságot és harmóniát" - idézi Ryu Yong-jae írót a Variety. "[Ez] egy olyan helyzet, ahol észak- és dél-koreai tolvajok egyesítik erejüket, és az északi és déli rendőrség összefog, hogy megállítsák őket (...)" - tette hozzá.

Nézd meg az előzetest idelent!

akció | dráma | krimi | misztikus | thriller

A nagy pénzrablás című hatalmas sikerű spanyol sorozat koreai remake-je, melyben egy rablókból álló csapat a Professzor vezetésével megkísérel végrehajtani egy lehetetlennek... több»