Végre itt az Aquaman 2 magyar szinkronos előzetese, Amber Heardnek egyetlen pillanat jutott

Amber Heard karaktere nagy szerepet kapott a 2018-as Aquaman filmben, a korábban megjelent, most pedig magyarul is elérhető Aquaman és az elveszett királyság trailerében viszont csupán egy pillanat erejéig bukkant fel az általa alakított Mera.

A jogi csatározások kétségtelenül nyomot hagytak Johnny Depp és Amber Heard karrierjén, és bár mindkét színész reputációja csak mostanra kezdett el ismét javulni, a Warner Brosnál úgy tűnik, továbbra sem felejtenek.

A pereskedés folyamán ugyanis Heard vallomásban állította, hogy az ügy miatt számos jelenetét kivágták az Aquaman folytatásából, ezt az állítást viszont a stúdió vezetősége és maga a rendező, James Wan is cáfolta arra hivatkozva, hogy egyetlen egy alkalommal sem merült fel, hogy Arthur és Mera kapcsolatát tovább szeretnék mélyíteni a történetben.

“Mindig is ezt ajánlottam mindenkinek a kezdetektől fogva. Az első Aquaman Arthur és Mera utazása volt. A második film mindig is Arthur és Orm lesz. Tehát az első egy romantikus akció-kalandfilm volt, a második pedig egy testvéri akció-kalandfilm. Ezt meghagyjuk” - nyilatkozta a rendező.

Az Aquaman és az elveszett királyság tehát idén decemberben érkezik a hazai mozikba.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Az óceán ritkán nyugodt! Ezért soha nem pihenhet meg az óceánok hét királyságának uralkodója. Black Manta tett már kísérletet Aquaman, a világ tengereinek urának (Jason... több»