A világ legnépszerűbb dalainak egyik a Last Christmas, amelyet 35 éve a Wham együttes élén George Michael énekelt, mégsem sikerült felverekednie magát a brit toplista élére, rendre a második-harmadik helyen szerepelt.

A George Michael-rajongók most harmadszor is kampányba kezdtek, tekintettel arra, hogy hamarosan mozikba kerül a Múlt karácsony című romantikus vígjáték, amelyet a 2016 karácsonyán elhunyt popsztár híres dala inspirált. A rajongók az Instagramon, a Twitteren és természetesen a Facebookon is küzdenek azért, hogy a Last Christmas elnyerje végre az első helyet. A rajongók szerint a mozibemutatóhoz kapcsolódó kampány az utolsó esély arra, hogy a Last Christmas igazán méltó elismerést arathasson.

Múlt karácsony hősnője egy fiatal lány, Kate (Emilia Clarke), aki énekesi pályára vágyott, ám tervei nem valósultak meg, így átmenetileg manójelmezben buzdítja vásárlásra az embereket a karácsonyi forgatagban. Ám megjelenik egy elképesztően kedves fiatalember, Tom (Henry Golding), aki új lendületet ad a lány vágyainak.