Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
79%

Múlt karácsony (2019)

Last Christmas
Filmadatlap
 
28
Szereplők
26
Vélemények
25
Képek
7
Videók

Galéria (25)

Emilia Clarke
Emilia Clarke
Emilia Clarke
Emilia Clarke
Henry Golding
Henry Golding
Emilia Clarke
Henry Golding
Emilia Clarke
Henry Golding
Emilia Clarke
Henry Golding
Emilia Clarke
Henry Golding

Videók (7)

 
belavagyok   2021. 10. 27.

legújabb vélemény

2

Szuper film. Az előzetes alapján egy karácsonyi könnyed kis filmre számítottam, de ez egy sokkal komolyabb és elgondolkodtatóbb film.

 
Puncs   2019. 12. 26.

a nap véleménye

1
Az utolsó karácsony

Ez a mozi nem szerepelt azok között a filmek között, amiket feltétlenül meg akartam nézni az idén, de több magyar filmes portálon – köztük a mafabon is – igencsak magas értékelést kapott, így jegyet váltottam rá. Elvégre mikor máskor nézzen meg az em... teljes kritika»

 
Shelby07   2020. 03. 26.

3

Ahogy néztem arra gondoltam, hogy de jó még egy klisés romantikus film, ráadásul karácsonyi is, teljes a kép. Persze megnéztem, hisz mindenki szereti a jó kis romantikus, humorosabb történeteket. A közepe felé már kezdett érdekes lenni, mert a háttér... több»

1
 
indingo   2019. 11. 11.

0

Tetszett, mert meg tudott lepni a története. Kellően megható film egy nem várt végkifejlettel. A zenék zseniálisak voltak benne.

 
Ms. Akárki   2019. 11. 09.

1

Kiváló mondanivalóval is rendelkező romantikus vígjáték. Az hogy karácsonyi köntösbe vonták tökéletes választás volt. Még nem émelyítően csöpögős hálisten. Pont kellemes kikapcsolódás egy hideg téli estére. Emilia Clarkenak kifejezetten örültem.

 
Crystaldeer   2020. 08. 30.

0
hihehetlen jó

Jóval a megjelenés után, idén tavasszal néztem meg ezt a filmet, igazából azért is huzakodtam vele, mert azt gondoltam, ez is tuti valami átlagos karácsonyi romantikus film. Emilia Clarke és Emma Thompson tökéletes volt, mint mindig. Henry Golding helyett mást képzeltem volna el, mondjuk egy korábbi partnerét Sam Claflin-t? És akkor jött a filmbe a csavar, amit nem lövök le azoknak, akik nem látták. Hát, hogy őszinte legyek nagyon nem számítottam erre a fordulatra. Zseniálishoz még egy pici hiányzott.

 
Szilonka   2020. 02. 05.

0

Előlépett a kedvenc karácsonyi filmjeim 5-ös listájába. Nagyon fájdalmas film, de mégis annyira pozitív.

A film összbevétele 68 580 165 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 274 792 893 forintot termelt. A hazai mozik összesen 191 177 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Wham! az 1984-es Last Christmas (Múlt karácsony) című dalukból származó összes bevételt az etiópiai éhezők megsegítésére ajánlotta fel.

(hp)
 

George Michael inkognitóban maga is dolgozott hajléktalan szállón.

(hp)
 

A Múlt karácsony a Wham! (George Michael) azonos című dalának 35. évfordulóján került a mozikba.

(hp)
 

Paul Feig és Henry Golding második közös filmje az Egy kis szívesség után.

(hp)
 

Emilia Clarke maga énekelte fel a filmben elhangzó dalokat.

(hp)
 
Nemtől kortól függetlenül ajánlom mindenkinek, aki már most az ünnepekre kíván hangolódni, vagy csak vágyik egy másfélórás kedves kikapcsolódásra. több»
 
A Múlt karácsony legnagyobb problémája, hogy nem tudott dönteni, milyen is akar lenni, a végeredmény ezért elképesztően kaotikus lett. több»