Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
82
Filmadatlap
 
29
Szereplők
15
Vélemények
25
Képek
7
Videók
 
Shelby07   2020. 03. 26.

legújabb vélemény

Ahogy néztem arra gondoltam, hogy de jó még egy klisés romantikus film, ráadásul karácsonyi is, teljes a kép. Persze megnéztem, hisz mindenki szereti a jó kis romantikus, humorosabb történeteket. A közepe felé már kezdett érdekes lenni, mert a háttérben ott motoszkált valami megmagyarázhatatlan furcsaság és rájöttem, hogy nem csak arról van szó, hogy ez egy tömeg romantikus film. Persze vannak hasonló filmek, mint ahogy a legtöbb film egy történet köré épül, csak az alkotói képzelet tudja érdekesebbé tenni az egyes témákat. Ahogy ezzel is tették. A vége egyenesen letaglózott, mert abszolút nem számítottam rá, hogy a végén nem mosolyogni fogok mint egy tejbe tök, hogy dejó összejöttek és minden happy, hanem sírni fogok. Megható és szívbemarkoló. Mindenkinek ajánlom a megnézését, mert nem csak megkönnyezteti az embert, de akinek sikerül egy kicsit mélyebbre látnia a hollywoodi hatásvadászat mögé azt el is gondolkodtatja az életen. Nem mondom, hogy zseniális egy film, mert a zseniális filmek nem itt kezdődnek, de hogy nagyon jó, és abszolút nem csalódtam, azt bátran ki tudom jelenteni.

 
Puncs   2019. 12. 26.

a nap véleménye

Az utolsó karácsony

Ez a mozi nem szerepelt azok között a filmek között, amiket feltétlenül meg akartam nézni az idén, de több magyar filmes portálon – köztük a mafabon is – igencsak magas értékelést kapott, így jegyet váltottam rá. Elvégre mikor máskor nézzen meg az ember egy karácsonyi filmet, ha nem karácsonykor?! A film főszereplője Kate, akit Emilia Clarke személyesít meg; nem igazán találja a helyét a nagyvilágban, mióta tavaly karácsonykor szívátültetésen esett át. Énekesi karrierje megfeneklett, iszik, mint a kefegödény, gyorskajákon él, mikor melyik barátjánál húzza meg magát, napjait pedig egy londoni karácsonyi ajándéküzlet manónak öltözött eladójaként tengeti. Ekkor toppant be az életébe Tom, aki fe... több»


 
indingo   2019. 11. 11.

Tetszett, mert meg tudott lepni a története. Kellően megható film egy nem várt végkifejlettel. A zenék zseniálisak voltak benne.

 
Szilonka   2020. 02. 05.

Előlépett a kedvenc karácsonyi filmjeim 5-ös listájába. Nagyon fájdalmas film, de mégis annyira pozitív.

 
TomÁcs   2019. 11. 19.

Remek zenék és egy nem mindennapi történet. Kellően szomorú, de mégis ott van benne a remény. Emilia Clarke karaktere, alakítása kimagasló.

Emilia Clarke
Emilia Clarke
Emilia Clarke
Emilia Clarke
Henry Golding
Henry Golding
Emilia Clarke
Henry Golding
Emilia Clarke
Henry Golding
Emilia Clarke
Henry Golding
Emilia Clarke
Henry Golding
 
Nemtől kortól függetlenül ajánlom mindenkinek, aki már most az ünnepekre kíván hangolódni, vagy csak vágyik egy másfélórás kedves kikapcsolódásra. több»
 
Összességében hatalmas megkönnyebbüléssel jöttem ki a vetítésről és iszonyat kellemeset csalódtam. több»
 
Szóval a Múlt karácsony jó film lett. Nem hibátlan, de korrekt a sztori, a színészek fantasztikusak. Szórakoztató, néhol irtózatosan humoros, és olykor drámai alkotás lett. több»

A film összbevétele 68 580 165 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 274 792 893 forintot termelt. A hazai mozik összesen 191 177 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Wham! az 1984-es Last Christmas (Múlt karácsony) című dalukból származó összes bevételt az etiópiai éhezők megsegítésére ajánlotta fel.

(hp)
 

George Michael inkognitóban maga is dolgozott hajléktalan szállón.

(hp)
 

A Múlt karácsony a Wham! (George Michael) azonos című dalának 35. évfordulóján került a mozikba.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.