Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
84
Filmadatlap
 
29
Szereplők
7
Vélemények
25
Képek
5
Videók
 
indingo   2019. 11. 11.

Tetszett, mert meg tudott lepni a története. Kellően megható film egy nem várt végkifejlettel. A zenék zseniálisak voltak benne.

 
feri1   2019. 11. 10.

Mielőtt bárki azt gondolná, hogy csupán Emilia Clarke miatt érdemes megnézni ezt a filmet, szeretném leszögezni, hogy a Múlt karácsonyban nem annyira hangsúlyosak a színészi alakítások, bár tény, hogy nagyon is rendben vannak. Engem személy szerint maga a történet érintett meg, és ez az, amire bizton számíthat az, aki egy tartalmas filmélményt vár.


 
Ms. Akárki   2019. 11. 09.

Kiváló mondanivalóval is rendelkező romantikus vígjáték. Az hogy karácsonyi köntösbe vonták tökéletes választás volt. Még nem émelyítően csöpögős hálisten. Pont kellemes kikapcsolódás egy hideg téli estére. Emilia Clarkenak kifejezetten örültem.

 
Zombijuve   2019. 11. 09.

Nem vagyok rajongója a romantikus filmeknek, de George Michael-nek igen.Ez a film viszont nagyon tetszett. Jók a színészek,főleg Emma Thompson. A zenék nagyon ülnek, bár én elfogult vagyok. Nem spoilerezek, de rajongóknak van egy kis meglepetés.

 
tony6   2019. 11. 07.

Oké, nagyon hangulatos film, de számomra nem az az alkotás, amit még egyszer meg szeretnénk nézni. Nem bántam meg, hogy befizettem rá, de egyszerűen nem lépte át az ingerküszöbömet. Ettől függetlenül mindenkinek tudom ajánlani.

Emilia Clarke
Emilia Clarke
Emilia Clarke
Emilia Clarke
Henry Golding
Henry Golding
Emilia Clarke
Henry Golding
Emilia Clarke
Henry Golding
Emilia Clarke
Henry Golding
Emilia Clarke
Henry Golding
 
Nemtől kortól függetlenül ajánlom mindenkinek, aki már most az ünnepekre kíván hangolódni, vagy csak vágyik egy másfélórás kedves kikapcsolódásra. több»
 
Összességében hatalmas megkönnyebbüléssel jöttem ki a vetítésről és iszonyat kellemeset csalódtam. több»
 
Szóval a Múlt karácsony jó film lett. Nem hibátlan, de korrekt a sztori, a színészek fantasztikusak. Szórakoztató, néhol irtózatosan humoros, és olykor drámai alkotás lett. több»

A film összbevétele 16 015 195 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 53 165 505 forintot termelt.

 

A Wham! az 1984-es Last Christmas (Múlt karácsony) című dalukból származó összes bevételt az etiópiai éhezők megsegítésére ajánlotta fel.

(hp)
 

George Michael inkognitóban maga is dolgozott hajléktalan szállón.

(hp)
 

A Múlt karácsony a Wham! (George Michael) azonos című dalának 35. évfordulóján került a mozikba.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.