Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
70

Carla új élete (1999)

The Other Sister
Filmadatlap
 
31
Szereplők
3
Vélemények
5
Képek
1
Videók
 
indingo   2019. 04. 28.

Egy fogyatékos lány életét ismerhetjük meg, aki, mint minden ember, az önállóságra vágyik, és hogy hogy jut el idáig, mikkel kell szembenéznie, és ebben hogyan támogatja a családja, vagy éppen hogyan készíti fel erre iskola. A téma nem mindennapi, egyszer meg lehet nézni. Murányi Tünde szinkronizálása nekem túl sok volt.

 
Thor   2017. 12. 31.

Hát, gyerekek, ez egyszerűen egy nagyon híg love storyra sikeredett. Azt reméltem az előzetes alapján, hogy valami igazán kevésbé konvencionálisat láthatok majd, de sajnos ez a film is csak egy klisés romantikus film. Egyszer ugyan meg lehet nézni, de sajnos eléggé felejtős darab.


 
Koniv   2016. 01. 28.

Engem nagyon megérintett a film, teljesen odabilincselt a székhez, és bár korántsem annyira megható, mint azt vártam volna. Az biztos, hogy még sokszor meg fogom nézni, épp ezért másoknak is csak ajánlani tudom!

Tom Skerritt
Diane Keaton
Juliette Lewis
Juliette Lewis
Giovanni Ribisi
Diane Keaton
Juliette Lewis
Juliette Lewis
Giovanni Ribisi
Diane Keaton
Juliette Lewis
 

Marshall eredetileg a lányának, Kathleennek szánta a leszbikus nővér, Heather Tate szerepét, de miután látta Sarah Paulson alakítását, őt választotta inkább.

(rbernadett)
 

A film végén hallható "Come Rain or Come Shine" című dalt maga Juliette Lewis énekli.

(rbernadett)
 

Juliette Lewis frissen jött ki a rehabról, amikor Marshall szerződtette a filmhez. Mivel a biztosítótársaság, aki a színészeket biztosította, nem akart biztosítást kötni rá, Marshall maga fizette ki a rá vonatkozó díjat.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.