Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
80%
Filmadatlap
 
28
Szereplők
23
Vélemények
25
Képek
7
Videók

Vélemények: Múlt karácsony (2019)

 
Mireagle   2020. 12. 23.

legújabb vélemény

0
Szörnyű

Borzasztó rossz film elképesztően idegesítő főszereplővel, béna jelenetekkel. A történet alapból nem lenne annyira rossz, de a megvalósítása szörnyű. Kár pazarolni rá az időt.

 
Puncs   2019. 12. 26.

a nap véleménye

1
Az utolsó karácsony

Ez a mozi nem szerepelt azok között a filmek között, amiket feltétlenül meg akartam nézni az idén, de több magyar filmes portálon – köztük a mafabon is – igencsak magas értékelést kapott, így jegyet váltottam rá. Elvégre mikor máskor nézzen meg az em... teljes kritika»


 
Shelby07   2020. 03. 26.

2

Ahogy néztem arra gondoltam, hogy de jó még egy klisés romantikus film, ráadásul karácsonyi is, teljes a kép. Persze megnéztem, hisz mindenki szereti a jó kis romantikus, humorosabb történeteket. A közepe felé már kezdett érdekes lenni, mert a háttér... több»

 
indingo   2019. 11. 11.

0

Tetszett, mert meg tudott lepni a története. Kellően megható film egy nem várt végkifejlettel. A zenék zseniálisak voltak benne.

 
Crystaldeer   2020. 08. 30.

0
hihehetlen jó

Jóval a megjelenés után, idén tavasszal néztem meg ezt a filmet, igazából azért is huzakodtam vele, mert azt gondoltam, ez is tuti valami átlagos karácsonyi romantikus film. Emilia Clarke és Emma Thompson tökéletes volt, mint mindig. Henry Golding helyett mást képzeltem volna el, mondjuk egy korábbi partnerét Sam Claflin-t? És akkor jött a filmbe a csavar, amit nem lövök le azoknak, akik nem látták. Hát, hogy őszinte legyek nagyon nem számítottam erre a fordulatra. Zseniálishoz még egy pici hiányzott.

 
Szilonka   2020. 02. 05.

0

Előlépett a kedvenc karácsonyi filmjeim 5-ös listájába. Nagyon fájdalmas film, de mégis annyira pozitív.

 
TomÁcs   2019. 11. 19.

0

Remek zenék és egy nem mindennapi történet. Kellően szomorú, de mégis ott van benne a remény. Emilia Clarke karaktere, alakítása kimagasló.

 
Bazzzsi   2020. 09. 02.

0

Szívmelengető alkotás. Örülök, hogy ezt a Henry Goldingot is felfedezték. Tehetséges és természetes a játéka. A történet elindul egy szálon, kialakul a nézőben egy érzés, majd minden megváltozik.

 
Ms. Akárki   2019. 11. 09.

0

Kiváló mondanivalóval is rendelkező romantikus vígjáték. Az hogy karácsonyi köntösbe vonták tökéletes választás volt. Még nem émelyítően csöpögős hálisten. Pont kellemes kikapcsolódás egy hideg téli estére. Emilia Clarkenak kifejezetten örültem.

 
Lonka   2020. 02. 28.

0

Lélekig hatoló film. Engem nagyon megérintett. annyira jó volt a két főszereplőt együtt látni.

 
kevelin   2020. 06. 14.

0

leginkább azért döntöttem amellett hogy megnézem mert nagyon szeretem a karácsonyi filmeket és zenéket egyaránt. de nekem valahogy nem jött át. kissé bugyuta romantikus sztori nem túl jó alakítások mögé rejtve. jóval többre számítottam

 
petraszab   2020. 01. 05.

0

Bekerült a kedvenc karácsonyi filmjeim közé. Nem az a mézes-mázas mint amilyennek az előzetes alapján tűnik.

 
jfruzsi97   2020. 10. 04.

0

Kis könnyek nélkül nehéz az egyik részt túlélni. Szép a mondanivalója a filmnek, megható.

 
zsirafcica   2019. 12. 22.

0
„A különlegesség túl van értékelve”

Egy varázslatos történet a szívekben rejlő csodákról. Hogy az egész lelkedet oda tudod adni valakinek és egyetlen ember képes megváltoztatni az egész életedet. Hogy nem biztos, hogy nem szeret attól még, hogy fél közeledni, hiszen bármi állhat a háttérben, tényleg bármi. Hogy néha felér egy karácsonyi csodával, ha a mosolyodat adod, vagy kiállsz énekelni, és megmutatni, hogy több van benned, mint ami a felszínen látszik. Hiszen a „különlegesség túl van értékelve”. Mindenki azt hiszi, hogy akkor vagy egyedi, ha Nobel féle zseni, vagy Madonna szintű színészi képességekkel rendelkezel. Olyan kevesen veszik észre, hogy sokkal több van az emberekben, mint amit a maszkuk mutat. Hiszen lehetsz rendkívüli, attól a szikrától, ami a szemedben játszadozik, mikor azt csinálod, amit igazából szeretsz. Amikor reggelente mindig kiraksz egy kis tejet a sarkon lévő kóbor macskának, és hogy megmutatod másoknak hogy egyáltalán nem hétköznapiak és annak ellenére, hogy néha kicsit furcsák, őrültek és kettyósak, a valóságban ezek a tulajdonságok teszik őket mindennél szerethetőbbé.

 
uniterra   2020. 11. 12.

0

Napi cukiság. Felhőtlen, habkönnyű, de kellemes.

 
violet_hope11   2020. 08. 03.

0

Én nagyon nem ilyen filmet vártam az előzetes alapján, a végkifejlet miatt (is) óriási csalódás volt. Számomra érthetetlen, hogy egy elvileg kedves kis karácsonyi filmbe miért kell rejtett politikai utalásokat belevinni. Egyetlen pozitívuma a filmnek Emilia Clarke, aki viszonylag jól alakítja a karakterét.

 
eve58   2020. 01. 16.

0

Lehet hogy csak rossz passzban vagyok, de elbűvölt... megríkatott...megvett kilóra....

 
KCintia   2020. 10. 24.

0
Szép.

Egy esetlen lány , aki nem találja a világát , nem tud mit kezdeni a jövővel. Aztán jön valaki akit szeretni tud , szárnyra kap a lány , elmondja a titkait. Egy romantikus vígjáték. Aztán jön egy kis csavar .. és néhány könnycsepp azért szerintem végig fut a hölgyek arcán.

 
feri1   2019. 11. 10.

1

Mielőtt bárki azt gondolná, hogy csupán Emilia Clarke miatt érdemes megnézni ezt a filmet, szeretném leszögezni, hogy a Múlt karácsonyban nem annyira hangsúlyosak a színészi alakítások, bár tény, hogy nagyon is rendben vannak. Engem személy szerint m... több»

 
Zombijuve   2019. 11. 09.

0

Nem vagyok rajongója a romantikus filmeknek, de George Michael-nek igen.Ez a film viszont nagyon tetszett. Jók a színészek,főleg Emma Thompson. A zenék nagyon ülnek, bár én elfogult vagyok. Nem spoilerezek, de rajongóknak van egy kis meglepetés.

 
tony6   2019. 11. 07.

0

Oké, nagyon hangulatos film, de számomra nem az az alkotás, amit még egyszer meg szeretnénk nézni. Nem bántam meg, hogy befizettem rá, de egyszerűen nem lépte át az ingerküszöbömet. Ettől függetlenül mindenkinek tudom ajánlani.

 
kodin1   2019. 11. 02.

0

Szerintem ez a film megteremti a karácsonyi alaphangulatot, ami elvárható egy laza kikapcsolódást biztosító romantikus vígjátéktól, az benne van. Kicsit szirupos, kicsit butácska, de egy ilyen filmtől ritkán vár az ember drámai mélységet.

 
Bulki   2019. 10. 29.

0

Újabb filmmel bővült a karácsonyi giccs kínálat. Semmi eredeti nincs benne, a bénácska manó poént már olyan sok filmben ellőtték, hogy nem bírom ép ésszel felfogni, hogy juthat eszébe valakinek újra elővenni. Egyedül London hat kicsit újszerűen az am... több»