Végre premierdátumot kapott a Rambo 5, már nem kell sokat várnunk!

Mentsétek el a naptáratokba: 2019. szeptember 20 – ez a Rambo 5: Utolsó vér hivatalos premierdátuma, azaz alig fél évet kell már csak várnunk a – minden bizonnyal – utolsó Rambo-filmre.

A hír egyébként meglepő módon nem Sylvester Stallone Instagramjáról származik, a színész ugyanis igen aktívan közvetített a forgatásról. Számos fotót, videót és gondolatot osztott meg a rajongóival, miközben a filmet forgatták, többek között arról, hogyan és miként halad a munka, milyen nagy részt vállal a történet alakításában, hogy milyen helyszínen forgatnak ésatöbbi.

Végül is érthető: a színész hagyott egy kis munkát a stúdió marketingeseinek is.

A közeli premierdátumra való tekintettel elképzelhető, hogy hamarosan elkezdjük majd kapni a film hivatalos anyagait, fotókat, előzeteseket – illetve némi plusz infót a jelenleg elég homályos történetről is.

Annyit már tudni, hogy a vidéken visszavonult életet élő Rambo kénytelen még egyszer felvenni a harcot egy mexikói drogkartellel, akik elrabolják egy számára kedves ismerős lányát.

A filmben feltűnik Paz Vega , Adriana Barraza , Sergio Peris-Mencheta , Óscar Jaenada , Sheila ShahJoaquín Cosio – és a 72 éves Stallone, aki ugyan még nem jelentette ki egyszer sem nyilvánosan, de elképzelhető, hogy most tűnik fel utoljára Ramboként a vásznon.

Szóvak kitartás, már csak szeptemberig kell várni!