Oké, ennél brutálisabb ötlettel aligha lehet az idei évben előrukkolni, az új Micimackó filmtől ugyanis már az előzetes alapján is mindenkit garantáltan kiráz a hideg.

Rhys Frake-Waterfield rendezése ugyanis egy valósággá vált rémálom hangulatát hozza, amelyben Micimackó és társai egy brutális és véres ámokfutásba kezdenek. A filmről még az év elején lehetett először hallani, és mondani se kell, hogy azonnal vírusként kezdett el terjedni a közösségi platformokon.

“Micimackó és Malacka azzal kénytelenek szembesülni, hogy Róbert Gida felnőtt. Ők maguk  az évek során egyre éhesebbek és vadabbak lettek. Aztán Róbert Gida egy nap visszatér a feleségével, hogy bemutassa őt a régi barátainak, dühösek lesznek és az összes gyűlöletük, amit az évek során felhalmoztak, elszabadul, és kitör ez a tombolás” - nyilatkota a filmmel kapcsolatban a rendező a Dread Central Development Hell podcastjában.

A Winnie-The-Pooh: Blood and Honey megjelenésével kapcsolatban egyelőre nincsenek bővebb információk, az előzetest lentebb tudjátok megtekinteni.

horror

Egyszer volt, hol nem volt, Micimackó egy békeszerető plüssmackó volt, aki a többi állattal együtt élt az idilli Százholdas pagonyban, és persze a légynek sem tudott... több»