Vérszomj és rettegés: Ezeket a horrorokat streamelheted áprilisban a Scream!-en

Vérszomj és rettegés az ismeretlentől a Scream.hu-n  – áprilisban nyolc új filmmel bővül a platform kínálata: lesz klasszikus tini slasher, díjnyertes barangolás egy bizarr elmében, felkutatjuk egy örökbefogadott lány sötét múltját, egy disztópia jeges tájain barangolunk és hollywoodi sztárokkal ülünk pókerasztalhoz.

#8

54 Szomjúság  (2023)

dráma | horror | thriller

Jess egy elvált ápolónő, aki lányával és kisfiával, Owennel visszaköltözik régi parasztházába. Nem sokkal a beköltözés után Owent megharapja egy kutya, aminek... több»

Jess egy elvált ápolónő, aki lányával és kisfiával, Owennel visszaköltözik régi parasztházába. Nem sokkal a beköltözés után Owent megharapja egy kutya. A harapásból rejtélyes fertőzés kezd el terjedni köztük.
#7

horror | thriller

Egy terhes nő gyereke veszélybe kerül, hacsak az anya nem száll szembe egy természetfeletti lénnyel. több»

Egy állapotos nőnek bosszút kell állnia egy természetfeletti lényen.
#6

60 Pókerarc  (2022)

(3)

thriller

HBO Max

Jake (Russell Crow), a milliárdos nagyszabású pókerpartit rendez miami birtokán, aminek keretében gyerekkori barátaival szeretné felszínre hozni a lezáratlan konfliktusait. A... több»

Jake, a techmilliárdos összehívja gyermekkori barátait miami birtokára, hogy egy olyan pókerjátszmába kezdjenek, ahol minden eddiginél nagyobb a tét.
#5

horror | thriller

Dwayne Hooper 10 éve nyomoz a Stone Cove-i gyilkos után, aki megölte a fiát. Mikor végül elkapják, kiderül, hogy a fia mégsem halt meg, ugyanis Robert Perkins az elrabolt 14... több»

Robert Perkins tizennégy elrabolt gyereket nevelt fel gyilkológépekként. Azonban a gyilkosok elszabadulnak..
#4

60 A sarki  (2022)

(1)

kaland

Telekom TVGO

Egy fiatal lány története, akit egy jegesmedve nevelt fel. Nyomon követhetjük a sorsát, miután elmenekül az anyját megölni szándékozó brutális harcosok fogságából. több»

Egy fiatal lány poszt-apokaliptikus története, akit egy jegesmedve nevelt fel, majd menekülésre kényszerül az anyját megölni próbáló brutális harcosok elől.
#3

horror | thriller

Telekom TVGO

Tilly, Monica, Peter és Allison autóbalesetet szenvednek. Allison belehal a sérüléseibe, és a temetésen Allison nagybátyja szembekerül a barátokat, mert őket hibáztatja a lány... több»

Egy baráti társaság egy elszigetelt vidéki nyaralóba utazik. A kezdetben békés kiruccanás rémálommá válik, amikor feltűnik egy álarcos ámokfutó és terrorizálni kezdi a tinédzsereket.
#2

53 Menekülj!  (2022)

(4) (1)

horror | thriller

Telekom TVGO

Évekkel azután, hogy csecsemőként rejtélyes jelekkel díszített ruhába csomagolva magára hagyták egy temetőben, egy fiatal lány megpróbál utánajárni annak, honnak is... több»

Évekkel azután, hogy csecsemőként rejtélyes jelekkel díszített ruhába csomagolva magára hagyták egy temetőben, egy fiatal lány megpróbál utánajárni annak, honnan is származik. Ahogy egyre közelebb kerül a megoldáshoz, egyre több gonosz természetfeletti erő veszi körül.
#1

53 Amitől félünk  (2023)

(6) (8)

dráma | horror | vígjáték

Cinego

Egy vállalkozó epikus élettörténetét ismerhetjük meg, akinek karrierje évtizedeken keresztül ívelt felfelé. Most azonban mintha minden megváltozott volna, a mindennapok pedig... több»

Ari Aster, a kultikus Örökség és Fehér éjszakák rendezője ismét bebizonyítja, mennyire magabiztosan keveri a legkülönfélébb filmes műfajokat, teljesen egyedi és megdöbbentő látványvilágot teremtve.