82 Dűne  (2021)

Alig egy hét van hátra a Dűne hazai premierjéig, Denis Villeneuve legújabb rendezését már most hatalmas várakozás előzi meg, addig azonban érdemes ráhangolódni a filmre egy frissen napvilágot látott videóval.

A mindössze 3 perces videót a Dűne forgatásáról maga Jason Momoa osztotta meg hivatalos YouTube csatornáján, a színész Duncan Idahót alakítja, aki a történet szerint Leto Atreides egyik fő bizalmasa és segítője.

Egy biztos: az új Dűne elképesztő látványvilágot és harci jeleneteket ígér majd, amely mögöt igencsak komoly munka áll, a Momoa által megosztott videó pedig ezen jelenetek egyikének felvételébe enged bepillantást, a színész ráadásul egy apró titkot is megoszt velünk:

“Épp tegnap este láttam a Trónok harca lezárását, érted harcolok Khaleesi” - jegyzi meg Momoa.

Ha hihetünk a videóban látottaknak, akkor bizony Duncan Idaho mutat nekünk néhány látványos mozdulatot, a Dűne pedig bemutatójára nem is kell már sokáig várnunk, hiszen a film október 21-én érkezik a hazai mozikba.

Villeneuve rendezése egyébként parádés szereposztást kapott, hiszen a főbb szerepekben Javier Bardem, Josh Brolin, Timothee Chalamet, Oscar Isaac, Stellan Skarsgård, Zendaya és Rebecca Ferguson lesznek láthatóak.