VIDEÓ: Szóval Dwayne Johnson már rappel is, mutatjuk a klippet

Dwayne Johnson a showbiznisz minden területén otthonosan mozog, A Szikla korábban pankrátorként, majd színészként, ezúttal pedig rapperként csillogtatta meg tehetségét.

A napokban debütált ugyanis a Tech N9ne legújabb videoklipje, amelyben Joey Cool, King Iso és maga Johnson is közreműködik, úgy tűnik tehát, hogy a sztár ezt a műfajt is kipipálhatja.

Persze nem ez az első alkalom, hogy Johnson valamilyen “énektudást” csillogtatott meg, hiszen korábban a Vaiana animációs filmben hallhatták őt a rajongók dalra fakadni. Johnson a Variety magazinnak adott interjújában elmondta, hogy már korábban is kapott hasonló megkeresést, de mostanáig egyszerűen nem “tartotta volna helyesnek”, hogy eleget tegyen egy ilyen felkérésnek.

A produkcióval kapcsolatban egyébként az is kiderült, hogy a Tech N9ne nem feltétlenül szánt volna Johnson számára is szöveges részt a videóban, az eredeti terv szerint csupán a jelenlétével kellett volna emelnie a klip népszerűségét, a színész azonban mindenképpen szerette volna magát kipróbálni rapperként.

A teljes videó lentebb meg is tekinthető, Johnson szöveg 3:25-nél kezdődik.