Videón, ahogy Benedict Cumberbatch a frászt hozza a testőreire a Pókember 3 premierjén

Senki ne akarjon a Legfőbb Varázsló és rajongói közé állni! Benedict Cumberbatch látványosan nem hagyta, hogy bármi, beleértve a saját biztonsági embereit is, a sikoltozó Marvel-rajongók és közé állhasson a Pókember 3 - Nincs hazaút bemutatóján.

Benedict Cumberbatch saját biztonsági embereivel futott versenyt legújabb filmje, a Pókember 3 premierjén. A videón az látható, ahogy a színész egy lezárt utcán rohan végig a rajongók izgatott sikolyai közepette, miközben a biztonságiag loholnak utána, és láthatóan nem túl lelkesek, hogy a saját ügyfelüket kell üldözniük. 

Benedict Cumberbatch legnagyobb rajongóinak valószínűleg nem okoz meglepetést ez a jelenetsor. A színész sok egyéb mellett arról is ismert, hogy minden tőle telhetőt megtesz, hogy kimutassa háláját és szeretetét a rajongói felé.

A színész nagyot megy az utóbbi hetekben, a Netflixen bemutatott A kutya karmai köztben parádés, és erősen Oscar-esélyes alakítást hozott, most pedig máris itt a Pókember 3, melyet a kritikusok a franchise eddigi legjobb filmjének kiáltottak ki, és melyet mától láthattok a hazai mozikban.

A film előzetesét és a szóban forgó jelenetsort is megnézhetitek idelent.