VILLÁMJÁTÉK: NYERJ 4 főre szóló mozijegyet az Clifford, a nagy piros kutya premier előtti vetítésére!

Az elsők között szeretnéd látni a külföldi közönség körében már óriási sikert arató animációs film folytatását, a Clifford, a nagy piros kutyát? Akkor csatlakozz a Mafab.hu és a film magyarországi forgalmazója, a UIP Duna játékához, hogy a Tiéd lehessen a 3 db 4 fős mozijegy a film nagyszabású vetítésére.

Jövő héttől végre országszerte látható a hazai mozikban az ‘év családi filmje’ cím legnagyobb várományosa, a Clifford, a nagy piros kutya, melyet most premier előtt láthatsz!

A történet szerint Emily kis piros kutyája egy napon hatalmasra nő, ami nem kis felfordulást okoz. Úgy tűnik, a helyzeten csak egy varázslatos állatgondozó segíthet. Emily és óriási barátja New York utcáin életük legnagyobb kalandját élik át, de egy gonosz tudós keresztülhúzhatja a számításaikat.

Ha Te sem szeretnél lemaradni, teszteld le a szerencsédet! Nincs más dolgod, mint a nyereményjátékot meghirdető Facebook-bejegyzésünkhöz (IDE KATTINTVA) kommentben megírni a ‘Játék’ szót, és automatikusan bekerülsz a csütörtök déli (november 9., 12:00) sorsolásba. 

A vetítésre december 12-én, délelőtt 10 órakor kerül sor a budapesti CinemaCity Arénában.

Sok szerencsét kívánunk!

animáció | családi | fantasy | kaland | vígjáték

Kicsoda Clifford? Egy nagy és piros kutya, de értsd szó szerint. Nagyobb, mint bármelyik másik eb, amit valaha láttál, és pirosabb, mint a legérettebb alma. Ugyanakkor ne tévesszen... több»