Vin Diesel visszatérhet a Bloodshot 2-vel!

Az idei év enyhén szólva sem kedvezett a friss megjelenéseknek, számos nagy várományos premierjét elhalsztották a stúdiók, azok a filmek pedig, amelyek mégis a mozikba kerültek, nem teljesítettek túl jól a kasszáknál.

2020.11.11   olvasottság: <1000x   szerző: csd  

Bár a Bloodshot egy kivételes esetnek számít, hiszen a film még a nagyobb lezárások előtt, márciusban került a mozikba, ettől függetlenül mégis “mindössze” 37,7 millió dollárt hozott a konyhára. Nagyon úgy tűnik viszont, hogy mindez nem szab a jövőben gátat annak, hogy elkészülhessen a folytatás.

Dan Mintz, a Valiant Comics elnöke egy friss interjúban ugyanis elmondta, hogy szerinte sikeresnek volt mondható a Bloodshot bemutatója:

“Hogy Vin Diesel és a többiek belevágnak-e majd a folytatásba? Szerintem igen, hiszen remek fogadtatásban részesült a film” - jegyezte meg Mintz, aki szerint a film jól teljesített azután is, hogy az online platformokon és a digitális hordozókon is elérhetővé vált.

Egyelőre azonban nem tudni részletesebb információkat a Bloodshot 2 előkészületeivel kapcsolatban, ahogy egyelőre az sem tudható, hogy Dave Wilson rendezheti-e majd a folytatást, a közeljövőben azonban gyakrabban is hallhatunk még a projektről.