Kétségtelen, hogy napjainkban Hollywoodban rákattantak arra, hogy kultikus filmeket dolgozzanak fel, amelyet bizonyos esetekben nem fogadtak túl nagy örömmel a nézők.

Nem kérdés, hogy a Vissza a jövőbe kapcsán is felmerült mindez, ám úgy tűnik, hogy ez a sors mostanáig elkerült a franchise-t. Michael J. Fox mindenesetre máris előállt egy ötlettel, hogy semmiképp se történjen katasztrófa.

A színész nemrégiben Christopher Lloyddal közösen a New York-i Comic Con vendége volt, a beszélgetés során pedig azt is kifejtette, hogy ő hogyan is képzelne el egy esetleges rebootot:

“Az a gondolatom támadt, hogy ha újraforgatnák a filmet, akkor egy lányt kellene Marty szerepébe ültetni. Van benne valami, ami minden szinten kapcsolódik az emberekhez.”

Míg a rajongók egy része csakugyan ódzkodik egy reboottól, mások már egy ideje abban reménykednek, hogy Robert Zemeckis klasszikus filmes franchise-jának lesz folytatása.

A folytatás gondolatát egyébként maga Frank Marshall producer még 2016-ban elvetette, illetve Christopher Lloyd is kizárta annak lehetőségét, hogy egy negyedik film is elkészüljön, ugyanakkor hozzátette, ha mégis csinálnának egy újabb folytatást, akkor annak fontos és aktuális társadalmi témákról kellene szólnia.

kaland | sci-fi | vígjáték

SkyShowtime (2023.02.14.)

A fiatal Marty McFlynak, mint minden átlagos tinédzsernek, átlagos gondjai vannak a mindennakpokban. Egyvalami azonban megkülönbözteti őt a többiektől. Egyik legjobb barátja, Doki... több»