Bár Daniel Craig az elmúlt években kevésbé mutatta meg humoros oldalát 007-es ügynökként, a James Bond filmek sztárja a Belvedere vodka reklámarcaként most már ezt is kipipálta.

A reklám ráadásul nem más, mint Taika Waititi rendezésében készült, amelyben Craig táncra perdül, miközben elképesztően dögös fekete farmert és atlétát visel. Bár a videónak mintha csakugyan egy James Bond-film hangulata lenne kezdetben, a Martini ezúttal elmarad, helyette a Belvedere vodkáé a “főszerep”.

Bejátszás alatt Waitit feleségének, Rita Ora és Giggs zenéje hallható. A rendező elmondása szerint a cél az volt, hogy megmutassák, milyen lehet az élet, amikor nem forognak a kamerák.

“Valójában fogalmam sem volt róla, hogy tud-e táncolni vagy sem, ez persze kockázatos lépés volt a részemről. De szerencsére tudott” - nyilatkozta Waititi a GQ magazinnak.

Craig egyébként az idén decemberben debütáló Tőrbe ejtve - Az üveghagyma filmben lesz legközelebb látható.

dráma | krimi | misztikus | thriller | vígjáték

Benoit Blanc ismét egy kibogozhatatlan rejtély előtt találja magát, de nincs olyan ügy, amelyre a világ legjobb nyomozója ne tudna fényt deríteni. A 2019-ben megjelent nagysikerű... több»