Will Smith hasonmása örülhet csak igazán a pofonnakA kép forrása: ABC

Nehéz lenne megmondani, hogy egy Oscar-díjas pofonból ki profitálhat, de most mégis mutatunk rá egy példát. Will Smith incidensét mindenki jól ismeri már, de dióhéjban: az Oscar-gálán Chris Rock a felesége betegségével viccelődött, erre a színész felment a színpadra és lekevert neki egyet. Azóta a fél világ meghurcolta, de sokan ki is állnak mellette. És van valaki, aki szó szerint degeszre keresi magát a pofon óta.

Nem, nem Chris Rockról van szó. Hanem egy brit férfiról, a 43 éves Shad Ellisről. Nem ismerős a neve? Nem benned van a hiba, ő ugyanis egy teljesen hétköznapi fickó, aki azonban másodállásban épp Will Smith nem hivatalos hasonmása. Ha megnézed az Instagram-profilját, magad is láthatod a szembetűnő hasonlóságot közt és a sztár közt. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Shad Ellis (@willsmithdouble) által megosztott bejegyzés

Ellis immár huszonöt éve rendszeresen vállal fellépéseket különböző rendezvényeken vagy épp esküvőkön. Az emberek pedig imádják, hogy a megszólalásig hasonlít Will Smith-re. Azt ugyan nem tudni, hogy pontosan mennyi pénzt keresett már ezzel, de egyes források szerint már huszonéves korában tudott venni belőle egy lakást magának.

Shad Ellis most elárulta, hogy ha valaki, akkor ő vastagon jól járt az ominózus pofonnal. Az incidens óta ugyanis valósággal megduplázódtak a felkérések felé, ő pedig mára már az eredeti ár duplájáért vállal csak el egy-egy fellépést. Vagyis mondhatjuk, hogy épp degeszre keresi magát azon, hogy mindenki Will Smith pofonján lovagol.

Magáról az incidensről egyébként annyit mondott, hogy valahol mindkét felet megérti. Bár mélységesen elítél mindennemű erőszakot, megérti, hogy vannak olyan pillanatok mindannyiunk életében, amikor valamitől elönti az ember agyát az a bizonyos. És ilyenkor hajlamosak vagyunk olyasmit cselekedni, amit rögtön meg is bánunk.