Wonder Woman Usain Boltnál is gyorsabban futott, de ennek ára volt!

Idén is megérte részt venni a São Paoló-i nagy rajongói találkozón, a CCXP-n: a világ legfontosabb filmes hírei itt kerültek először nyilvánosságra, és pár jól őrzött hollywoodi titkokról is itt lebbentették fel először a fátylat.

Azok a szerencsések, akik bejutottak a meghökkentő méretű, mégis zsúfolásig telt vetítőterembe, a világon először láthattak részleteket az új Wonder Woman-filmből, és az előzetes levetítése után a gyönyörű főhősnőnek, Gal Gadot-nak és a valóságos életben Wonder Woman-i keménységéről híres rendezőnőnek, Petty Jenkins-nek tehettek fel kérdéseket. És ami a legmeglepőbb: ők kertelés nélkül válaszoltak.

A nézők megtudhatták, hogy nemcsak a Wonder Woman 3. részének a története van már kész, hanem egy olyan spinoffnak is, amely Themüszkira szigetén, a harcias, félistenszerű női harcosok, az amazonok között játszódik: igaz, a rendező azzal hűtötte a kedélyeket, hogy a második film ő és főszereplője – ahogy mondta, legjobb barátja – is pihenni szeretne egy kicsit. A 80-as években játszódó Wonder Woman 1984 (hazai bemutató: június) leglátványosabb jeleneteit ugyanis nem digitális trükkökkel, hanem a helyszínen oldották meg. Gal Gadotot több kilométer hosszú kábeleken mozgatták a lezárt washingtoni utcákon, és a színésznő nemcsak repült és lendült a segítségükkel, hanem Usain Boltnál is gyorsabban futott – igaz, több gerincsérüléssel fejezte be a forgatást. És végül a legfontosabb témára is kitértek:

– Wonder Woman szerelme, Steve Trevor (akit Chris Pine alakított az első filmben) visszatér, és fontos szerepet kap. Bár az első rész végén egyértelműen meghalt, minden néző egyet fog érteni abban, hogy ebben a filmben is logikusan, természetesen szerepel – nyilatkozta Gadot. De sajnos ennél többet nem árulhatott el.