Woody Harrelson is visszatér a Venom 2-ben!A kép forrása: esquire

Robbant a bomba! Legalább akkora, mintha egy jó szándékú fotóriporterbe egy űrből érkezett gonosz lény vert volna tanyát. A Sony Pictures nyilvánosságra hozta a Venom 2. része rendezőjének nevét.

A filmért folytatott versenyben nem kisebb filmesek csaptak össze a rendezés jogáért, mint Travis Knight (Űrdongó) és Rupert Wyatt (A majmok bolygója – Lázadás). A megfejtést azonban egy twitter-üzenet hozta el, amelyet Andy Serkis tett közzé a héten: „Most már biztos, tényleg meglesz. Érzem, hogy a szimbióta jó gazdatestre talált bennem, és készen állok a nagy menetre. Alig várom” – írta. 

A színész-rendezőnek van miből gazdálkodnia. A film első része hatalmas sikert aratott, több mit 856 millió dollár bevételt hozott. A kettős főszerepet játszó Tom Hardy valamint partnere, Michelle Williams  is vállalta a folytatás főszerepét, és beszáll melléjük Woody Harrelson is, aki Vérontó (vagyis Carnage) szerepében bukkant fel az első részben; az első rész egyik írója, Kelly Marcel dolgozik a forgatókönyvön. Andy Serkis valószínűleg nem fog játszani a filmben: csak rendez. Ezalatt az első rész rendezője, Ruben Fleischer sem marad szörnyek nélkül: ő a Zombieland 2. utómunkálataival van elfoglalva. A Zombieland 2: A második lövés idén októberben kerül a mozikba.