X-Men: Sötét Főnix - Kiszivárgott a film előzetese

A redditre került fel a telefonnal készült felvétel. A korábbi példákból okulva a Fox napokon belül előrukkolhat a hivatalos változattal.

Nem alakult zökkenőmentesen az X-Men: Sötét Főnix sorsa. Előbb közel egy évvel eltolták a premiert, majd jöttek a pótforgatások, nem sokkal később pedig már a tesztvetítések negatív visszhangjaitól volt hangos a sajtó. Ezek után a Fox ismét nekiveselkedett, és belsős információk alapján alaposan átdolgozták a filmet, melynek a CineEurope-on bemutatott első előzetesét már igen pozitívan fogadták az esemény résztvevői. Ez a trailer szivárgott ki, és bár a sokszor csak a vászon fele látszik, az előzetes atmoszférája így is érződik. Hasonló esetekben a stúdiók nem szoktak sokat várni azzal, hogy közzétegyék a hivatalos változatot, így meglepődnénk, ha a Fox nem állna elő vele még ezen a héten.

A filmet John Byrne és Chris Claremont forgatókönyve nyomán Simon Kinberg (X-Men: Sötét Főnix) rendezi, míg a produkció főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, James McAvoy, Jessica Chastain, Olivia Munn, Sophie Turner és Evan Peters.

A szóban forgó trailer ide kattintva tudjátok megnézni. 

Hazai premierdátum: 2019.02.17