Bár lehet, hogy sokaknak fel sem tűnt, de a nők kedvence, Zac Efron három éve nem állt már ki a vörös szőnyegre. Most viszont visszatért és vele együtt visszatért a régi mosolya is. De mi történt pontosan három éve?

Zac Efron mostani visszatérése nagyon meglepte a rajongókat, ami elsősorban az arcának köszönhető. Ha rápillantunk, azonnal az jut eszünkbe, hogy a színész bizonyosan kés alá feküdt és valamilyen oknál fogva átműttette az állát. A szája szélesebb és vastagabb lett, de az állkapcsa is szélesebbnek tűnik.

Természetesen meg is indultak a találgatások erről, de a sztár tiszta vizet öntött a pohárba: sosem feküdt kés alá, legalábbis plasztikai sebész kése alá nem. Az arca valóban megváltozott, de ez egy hátborzongató balesetnek köszönhető.

Elárulta, hogy három éve megbotlott az otthonában és fejjel ráesett egy gránit szökőkút peremére. Az ütés épp az állán érte, amitől azonnal elájult. Amikor később magához tért, látta, hogy az állkapcsa természetellenes szögben lóg az arcáról. A gyógyulás során az állkapocs masseter izmait, vagyis a rágóizmokat meg kellett erősíteni, ezért rengeteg gyógytornát végzett. Az izmok pedig ettől az eredeti méretük többszörösére vastagodtak.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mayu (@loveyou_zac) által megosztott bejegyzés

Ennek köszönhető, hogy Zac Efron arca látványosan megváltozott. De azt is hozzátette, hogy ha annyira érdekelné, hogy mások mit gondolnak róla, akkor bizonyosan nem színésznek ment volna.

Zac Efron most ugyanolyan magabiztosnak tűnt a vörös szőnyegen, mint korábban. Ezúttal a legújabb Minden idők legelképesztőbb sörfuvarja című filmjét reklámozta, amely egy megtörtént eseményt dolgoz fel. A vietnámi háború alatt John Donohue azért szökik Vietnámba, hogy üzeneteket és sört vigyen az ott harcoló barátainak.