Zachary Levi szívesen behúzna Dwayne Johnsonnak

A 2019-ben bemutatott Shazam! óta várnak a rajongók, hogy Black Adam is felbukkanjon a franchise-ban, amióta pedig arra is fény derült, hogy a karaktert nem más, mint Dwayne Johnson alakítja majd, szinte képtelenség türelemmel kivárni a premiert.

Maga  Zachary Levi az idei Dragon Conon adott interjújában azonban elárulta, hogy ezt a találkozást ő maga is alig várja már. “Szívesen behúznék már Dwaye Johnson arcába egyet...egy álmom válna valóra” - jegyezte meg a színész.

Levi arra a kérdésre azonban, hogy mekkora esélye van jelenleg annak, hogy a két karakter csakugyan találkozhat a jövőben, már nem tudott határozott választ adni. “Fogalmam sincs, miként alakulnak majd ezek a történetszálak. Tudom, hogy Johnson nagyon sikeres és elfoglalt ember, hogy más filmeken is dolgozik, én magam azonban remélem, hogy erre még egyszer sor kerülhet” - tette hozzá Zachary Levi.

Az Black Adam forgatása egyébként épp júliusban ért véget, jelenleg épp az utómunkálatok zajlanak, a premier 2022. nyarán várható, míg a Shazam 2 - Az istenek haragja pedig 2023 júniusában debütálhat.

71 Shazam!  (2019)

akció | fantasy | kaland | vígjáték

Billy Batson 14 éves. A gyerekotthonból került nevelőszüleihez, és az még csak hagyján, hogy a kamaszkor minden nyűgjével meg kell küzdenie, még az iskolában sem túl... több»