Pazar stábbal és egy feltörekvő ifjú zsenivel a rendezői székben érkezik a Zéró páciens. Itt az első előzetes.

Miután a német direktor, Stefan Ruzowitzky 2008-ban megnyerte a legjobb idegen nyelvű filmnek járó Oscart, csak idő kérdése volt, mikor környékezi meg Hollyood. Bár erre tíz évet kellett várnunk, a rendező egy nagyon ígéretes "zombijárványos" filmmel mutatkozik be a tengerentúlon, amihez megérkezett az első trailer. Az előzetes láttán csak bízni tudunk benne, hogy a film a hazai mozikat sem fogja elkerülni.

Ami a történetet illeti, az emberiséget kihalás fenyegeti, miután egy vírus megfertőzte a népesség egy részét, és a lakosokat intelligens, adrenalintól hajtott lényekké változtatta. Miután az egyik túlélót, Morgant megharapják, képessé válik arra, hogy kommunikáljon a ferzőzöttekkel, és megkezdődik a hajsza a megmaradt túlélők között az ellenszer felkutatásra.

A horror-thrillert Mike Le Blanc forgatókönyve nyomán Ruzowitzky (Pénzhamisítók, Kelepce) rendezi, míg a főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Stanley Tucci, Natalie Dormer, Matt Smith, Clive Standen, Jorge Leon Martinez, Agyness Deyn és John Bradley.

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni: