Annak, hogy egyáltalán végignéztem, a pazar sztárparádé volt az oka. De ez egy nagyon rossz film. És nem annyira rossz, hogy az már szinte élvezetes, hanem az évezhetetlen fajtából.
A probléma gyökere a történet, amit nem sikerült lenyomni a torkomon. Persze, tudom, hogy az indiai feleségekkel szemben mások az elvárások, de azért láttam már olyan filmet, ahol a megcsalt feleség igencsak a sarkára állt, éppen Karisma Kapoortól. De az a két órás nyavalygás, amit itt a forgatókönyv írók rámértek, kihozza az emberből a feminista vadállatot.
És kiért? Egy hisztis óvodásba oltott önimádó bájgúnárért. Salman tényleg nem néz ki rosszul, (bár lehetne egy kicsit magasabb), de ez iránt a lehetetlenül ellenszenves alak iránt még ő sem tud szimpátiát kelteni.
Sushmita Sen gyönyörű, különösebben más feladata nem is volt a filmben.
Egyedül az Anil-Tabu házaspár hozott némi életet ebbe az unalomba fulladó házassági drámába. Az ő történetüket szívesebben néztem volna.
Nem árulom el a film végét. Akit érdekel, szenvedje végig a filmet.
És pár pillanatra Amitabh is megjelenik. A fene se tudja miért. Lehet, hogy azt hitte jó film lesz.
Annak, hogy egyáltalán végignéztem, a pazar sztárparádé volt az oka. De ez egy nagyon rossz film. És nem annyira rossz, hogy az már szinte élvezetes, hanem az évezhetetlen fajtából. A probléma gyökere a történet, amit nem sikerült lenyomni a torkomon. Persze, tudom, hogy az indiai feleségekkel szemben mások az elvárások, de azért láttam már olyan filmet, ahol a megcsalt feleség igencsak a sarkára állt, éppen Karisma Kapoortól. De az a két órás nyavalygás, amit itt a forgatókönyv írók rámértek, kihozza az emberből a feminista vadállatot. És kiért? Egy hisztis óvodásba oltott önimádó bájgúnárért. Salman tényleg nem néz ki rosszul, (bár lehetne egy kicsit magasabb), de ez iránt a lehetetlenül ellenszenves alak iránt még ő sem tud szimpátiát kelteni. Sushmita Sen gyönyörű, különösebben más feladata nem is volt a filmben. Egyedül az Anil-Tabu házaspár hozott némi életet ebbe az unalomba fulladó házassági drámába. Az ő történetüket szívesebben néztem volna. Nem árulom el a film végét. Akit érdekel, szenvedje végig a filmet. És pár pillanatra Amitabh is megjelenik. A fene se tudja miért. Lehet, hogy azt hitte jó film lesz.