2021.06.12 22:32 Interfectorem Sabnock Olvasottság: <100x
1

Az anorexia pedig betegség...

Ez a film úgy rossz, ahogy van. A története, a rendezése, a színészek semmitmondó, halovány játéka pedig ezt meg is erősítette. A valaha jobb napokat látott Cuba Gooding Jr. is alulmúlta önmagát, és csak árnyéka volt egykori, szebb napokat látott önmagának. Az Ösztön után ez a mozi csak egy rettenetes lenyomata a színésznek. Lassan a lejtő alján találja magát, ez a film is csak ezt bizonyítja... Mi is a sztori?

Laura Price-t (Ashley Scott), az egykori esküdtet nem hagyja nyugodni, hogy annak idején jó ítéletet hoztak-e egy elítélt gyilkos ügyében. Elkezd nyomozni, és segítségre talál Lyons nyomozó (Bailey Chase) személyében. Számomra ennél többet nem is mond a történet. Lassú és vontatott, unalmas, semmitmondó párbeszédekkel és egy über gagyi befejezéssel.

Az anorexia pedig betegség...

A rendező (Peter Sullivan), remélem, elfelejti ezt a szakmát nagyon gyorsan, mert nagyon nem megy neki. Olcsó költségvetésből és egy hatalmas, nulla ötletből csak ezt lehet kihozni. Legalábbis Sullivannek. Minden momentuma felejthető és nagyon rossz. A gyilkos pedig inkább egy megfáradt pizzafutárra hasonlított a kis szalonnázó késével. Könyörgöm, miért kell ez? És ami fontosabb, kinek kell ez? A Summoned szó jelentése valami olyasmi, hogy a megidézett. Már maga a fordítás is nagyon balgán sikerült, hiszen a gyilkosnak és az éjfélnek annyi köze van egymáshoz, mint a nyúlnak az ólomcipőhöz...

Ismét sikerült találnom egy béna rendezőt és a még bénább filmjét, hála a Netflixnek, akikben egyre nagyobbakat csalódom. A streamingszolgáltató elég szép hasznot termel ezekkel a förtelmekkel. Sebaj, legközelebb, ha izgalmakra vágyom, inkább megnézem még egyszer a Lány és a farkas című filmet, aludni azon is tudok. Katasztrófa, ahová züllött a filmgyártás. Tehetségtelen senkik, koncepció nélküli baromságokat kalapálnak, tákolnak össze. Szégyen, gyalázat. Ja, mi meg néha bedőlünk nekik. Trutyivúd, így utálunk téged!

horror | misztikus | thriller

Öt évvel azután, hogy Laura Price és tizenegy másik esküdt bűnösnek találta Evan Lucast sorozatgyilkosság vádjával, a nőt mérhetetlen bűntudat kezdi gyötörni. Evant... több»

1