46% 54 szavazat
Az éjféli gyilkos

Az éjféli gyilkos

Summoned
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
25
Szereplők (25)
5
Képek (5)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Öt évvel azután, hogy Laura Price és tizenegy másik esküdt bűnösnek találta Evan Lucast sorozatgyilkosság vádjával, a nőt mérhetetlen bűntudat kezdi gyötörni. Evant kivégezték, Laura pedig nyughatatlanul újra az igazság nyomába… Több


Rendező: Peter Sullivan
Forgatókönyvíró: Peter Sullivan
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2013.07.05.
Ashley Scott
Cuba Gooding Jr.
Cuba Gooding Jr.
Ashley Scott
 
2021.06.12 Interfectorem Sabnock

legújabb vélemény

Az anorexia pedig betegség...

Ez a film úgy rossz, ahogy van. A története, a rendezése, a színészek semmitmondó, halovány játéka pedig ezt meg is erősítette. A valaha jobb napokat látott Cuba Gooding Jr. is alulmúlta önmagát, és csak árnyéka volt egykori, szebb napokat látott önm... Teljes kritika

1
 
2015.05.01 wirwil

Tipikus B kategóriás színészek, rossz alakítások, rossz rendezés, de a történet miatt érdemes megnézni, érdekesen alakul a vége.

0
 
2015.11.18 tofis

Abszolút kiszámítható az egész történet, nem tudnám megmondani, hogy melyik ponton adtam fel és már csak úgy bámultam az egészet. Sajnálom, de én ezt a filmet egyszerűen időpocsékolásnak tartom.

0
 
2016.03.15 Penge

Cuba Gooding Jr. alakítása szerintem egyenesen átlagon aluli, nagyon lecsúszott lett ami a színészi pályáját illeti. A hangulata az egyedüli, ami engem megfogott az egészben, így talán mégsem tudom azt mondani rá, hogy nézhetetlen.

0