Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
43
Filmadatlap
 
28
Szereplők
9
Vélemények
11
Képek
23
Videók
 
mamiéstöti2   2016. 08. 06.

Az ilyen filmeket mindig úgy harangozzák be, hogy a leg..... horror stb. Én néha-néha beleesek abba a hibába hogy bedőlök, de ez nem az a szint. Semmi jót nem tudok írni róla, szapulásnak meg ez is megteszi.

 
moov18   2016. 01. 31.
Ezt miért kellett elkészíteni???

Te jó ég! Fogj egy kamerát, szedj össze néhány gimis srácot, és készítsd el álmaid filmjét! Körülbelül ez lehetett a recept, ennél a filmnél. Éreztem, hogy nem az egyik kedvenc filmem lesz, de gondoltam egy próbát megér. Először is, a szereplők valami szörnyűek voltak. Nem csak, hogy egytől egyik tehetségtelenek, de szó szerint idegesítőek is. Az egyik csaj vernyákolása például szabályosan kibírhatatlan és idegesítő volt, késztetést éreztem arra, hogy a fejemet a falba verjem. Nem hittem nekik, nem játszották hitelesen a karakterüket, hisztiztek, kiabáltak, vonyítottak, nagyjából ennyi volt a feladatuk. Feltételezem a forgatókönyv sem lehetett valami alaposan kidolgozott, talán még egy zsebk... több»


 
Fildi   2015. 07. 28.

Irtó rossz film. Izgalomra, borzongásra vágytam, ehelyett egy nagyon kezdő, unalmas, semmiről sem szóló filmet kaptam. Nem érdemes időt pazarolni rá! Nulla

 
Aranyhal   2015. 07. 30.

Borzalmas film, de rossz értelemben. Erőltetett , se sztori, se izgalom, semmi amit vártam, igazán csalódás volt. A színészek alakítása amatőrnek hatott. Nem ajánlom

 
Norcsi59   2015. 08. 23.

Hihetetlen hogy egy ilyen film hogy kerülhetett mozi vászonra. Egyáltalán nem váltotta ki azt a hatást belőlem amit elvárni egy jó horror filmtol. Csalódás volt.

 
A talált videós (found footage) műfaj önmagában rémesen sok butaságot feltételez a főszereplőkről, de ha még alapjáraton is ostobák a karakterek, azon már minden józan gondolkodású ember felhúzza az agyát. Főképp ezért élvezhetetlen az Akasztófa. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.