Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
48%

Akasztófa (2015)

The Gallows
Filmadatlap
 
28
Szereplők
10
Vélemények
11
Képek
23
Videók

Galéria (11)

Videók (23)

 
Kósa Bence   2021. 07. 01.

legújabb vélemény

0

Majdnem felakasztottam magam. Az élő példa, hogy egy amatőr filmért is fizetni kell. Eredetileg ez egy baráti társaság filmje volt. A stúdió viszont felfigyelt rá, hogy aztán a moziba küldjék. Sajnos én balga a filmet az átkozott moziban néztem. Nem ... több»

 
mamiéstöti2   2016. 08. 06.

0

Az ilyen filmeket mindig úgy harangozzák be, hogy a leg..... horror stb. Én néha-néha beleesek abba a hibába hogy bedőlök, de ez nem az a szint. Semmi jót nem tudok írni róla, szapulásnak meg ez is megteszi.

 
moov18   2016. 01. 31.

0
Ezt miért kellett elkészíteni???

Te jó ég! Fogj egy kamerát, szedj össze néhány gimis srácot, és készítsd el álmaid filmjét! Körülbelül ez lehetett a recept, ennél a filmnél. Éreztem, hogy nem az egyik kedvenc filmem lesz, de gondoltam egy próbát megér. Először is, a szereplők valam... teljes kritika»

 
Fildi   2015. 07. 28.

0

Irtó rossz film. Izgalomra, borzongásra vágytam, ehelyett egy nagyon kezdő, unalmas, semmiről sem szóló filmet kaptam. Nem érdemes időt pazarolni rá! Nulla

 
T.Andras   2017. 08. 27.

0

A kézi kamerás filmek mindig különös hangulatot árasztanak, egy burkot képeznek önmaguk és a néző köré. Ez alkalommal azonban ez a burok kevés volt ahhoz, hogy jól szórakozzak, ugyanis meglehetősen gyenge filmet kaptam.

 
Aranyhal   2015. 07. 30.

0

Borzalmas film, de rossz értelemben. Erőltetett , se sztori, se izgalom, semmi amit vártam, igazán csalódás volt. A színészek alakítása amatőrnek hatott. Nem ajánlom

 
Norcsi59   2015. 08. 23.

0

Hihetetlen hogy egy ilyen film hogy kerülhetett mozi vászonra. Egyáltalán nem váltotta ki azt a hatást belőlem amit elvárni egy jó horror filmtol. Csalódás volt.

 
A talált videós (found footage) műfaj önmagában rémesen sok butaságot feltételez a főszereplőkről, de ha még alapjáraton is ostobák a karakterek, azon már minden józan gondolkodású ember felhúzza az agyát. Főképp ezért élvezhetetlen az Akasztófa. több»