2016.01.31 11:12 moov18 Olvasottság: <100x
0

Ezt miért kellett elkészíteni???

Te jó ég! Fogj egy kamerát, szedj össze néhány gimis srácot, és készítsd el álmaid filmjét! Körülbelül ez lehetett a recept, ennél a filmnél. Éreztem, hogy nem az egyik kedvenc filmem lesz, de gondoltam egy próbát megér. Először is, a szereplők valami szörnyűek voltak. Nem csak, hogy egytől egyik tehetségtelenek, de szó szerint idegesítőek is.

Az egyik csaj vernyákolása például szabályosan kibírhatatlan és idegesítő volt, késztetést éreztem arra, hogy a fejemet a falba verjem. Nem hittem nekik, nem játszották hitelesen a karakterüket, hisztiztek, kiabáltak, vonyítottak, nagyjából ennyi volt a feladatuk. Feltételezem a forgatókönyv sem lehetett valami alaposan kidolgozott, talán még egy zsebkendőre is ráfért. Az alapsztori nagyon butácskának hangzik/tűnik, tehát egy csapat fiatal szétveri a díszletet mivel nincs kedv a másnapi előadáshoz, aztán jön a gonosz szellem aki a színpadon hunyt ki, éppen abban a színdarabban amit ők készülnek előadni, csak éppen egy felújított verzióban, aztán beszorulnak az épületbe és kezdődik a kamerával történő futkosás, a nyökögés, szipogás, kínlódás.

Ezt miért kellett elkészíteni???

A kivitelezés szörnyű volt, erőltetett volt, tudomásul kell venni egyrészt, hogy nem minden filmnek áll jól az áldoksi stílus, így ennek sem! Bár, itt ez még a kisebbik probléma volt, a főgond maga az, hogy egyáltalán ezt valaki elkészítette. Nagyon vérszegény, gyér rendezés jellemzi, üresség és semmi feszültség. Na de ebben aztán tényleg semmi! Őszinte részvétem a stábnak. Ha ide tart a műfaj, akkor inkább kiszállok.

46 Akasztófa  (2015)

horror | misztikus | thriller

Húsz évvel egy szörnyű balesetet követően, mely egy iskolai színdarab során történt, az iskola diákjai megpróbálják feltámasztani a megbukott műsort az eredeti, tragikus... több»

0