Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
23
Szereplők
8
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
dailyfilmsan   2019. 02. 26.

Nem tartottam jónak, sőt idegesítő volt. A platformegoldás az egyetlen egy ötletes dolog a filmben és ennyi. Ne nézdd meg mert időpocsékolás. A horror klisék tárháza mintha azért készítették volna hogy elrettentő példa legyen a kezdőknek, " Mit ne tegyél a horror filmedbe ha egyedi akarsz lenni" címszó alatt.

 
andor50   2016. 04. 17.

Mikor megláttam, hogy egy skypeolós horror készül, akkor teljesen meglepődtem. Vajon jó lehet? Meg hogy jutott egyáltalán az eszükbe a készítőknek? Emiatt kíváncsi lettem, hogy mit hoznak ki belőle. Hát sajnos nem sok mindent, mert nem igazán sikerült jóra a film. Sőt, meglehetősen gyenge lett sajnos. Pedig figyelemfelkeltő alap koncepciót találtak ki.


 
Ragemarci   2015. 09. 17.

A skype szellem világába is eljutottunk. Gyenge, de jár neki az elsők érdeme.

 
Jeanny   2018. 03. 01.

Várható volt, hogy előbb vagy utóbb a cyberszellem is tiszteletét teszi. Megtörtént. Három éve láthattam először, akkor még teljesen a hatása alá kerített, a napokban látva a DVD-ket újra eszembe jutott. Nos, már közel se tűnt nagy számnak, ráadásul az általam különösen gyűlölt jumpscare tette igazán "ijesztőre" a filmet. Azonban pozitív, hogy ez a film igazán felhívja a figyelmet az internetes zaklatás veszélyeire.

 
Kardos Attila Roger Nézhetetlen  2019. 01. 29.
Film ami bár ne jött volna ki

Elvettek az életemből majd másfél órát, ki adja ezt vissza :( ennél még a gumi macik is félelmetesebbek

 
Mindenképpen egyedi élmény a Cybernatural, ami színvonalát tekintve nem tűnik ki a tömegből, de amatőr filmes szerelemgyerekként kifejezetten jól funkcionál. Helyenként kifejezetten hátborzongató atmoszférával bír, egyszeri megnézésre ajánlom, de tudni kell a helyén kezelni a látottakat. több»
 

A 7. legjobban kereső horror 2015-ben.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.