Közösség

Vélemény:

74 X-Men: Apokalipszis

(2016)

X-Men: Apokalipszis

szabi17   2016.11.22 00:47
0

Kicsit csalódott vagyok a film után, mert a széria eddigi összes darabját nagyon szeretem, de sajnos az Apokalipszis nem tudott olyan hatást kiváltani mint a többi. Pedig Bryan Singer kéznyoma egyértelműen látszik és igen merészen egy sokkal visszafogottabb történetközpontú, inkább drámai filmet készített ahol az akció jelenetek csak kis részben vannak jelen. Ezért is egy kicsit unalmasnak hat az egész történet, amiben viszont a karakterek tényleg nagyon jól be vannak mutatva és a megfiatalított mutánsok castingja sem sikerült rosszul. A legnagyobb negatívum számomra maga apokalipszis karaktere. Egyfelől jól ábrázolták de súlytalan lett és nem éreztem azt benne, hogy miért is olyan veszélyes. Mi az az indok ami miatt ő a legerősebb mutáns. Ebből valamit mutatott a film végi harcjelenet ami igencsak látványosra sikeredett. E téren már már túlzásba esett Singer véleményem szerint. Nagyon szerette volna, hogy ez legyen a legnagyszabásúbb, leglátványosabb darab. Ezek miatt így sajnos végül egy erősen közepes záródarab lett a végeredmény.